Köp en EOS 7D Mark II och få cashback på utvalda objektiv

Registrera

Köp Canon EOS 7D Mark II tillsammans med ett utvalt objektiv och få upp till 2800 kr tillbaka. Erbjudandet gäller mellan den 30 oktober 2014 till och med 31 januari 2016. Erbjudandet begränsas till ett objektiv per kund


Pengar tillbaka för EOS 7D Mark II accepteras endast för kameror köpta mellan 2014/10/30 och 2016/01/31. Sista dag för registrering är 2016/02/28.

VILLKOR FÖR CANONS PENGAR TILLBAKA-OBJEKTIVKAMPANJ

1.    ARRANGÖR

Arrangör är Canon Svenska AB, Telegrafgatan 4, Solna, Sverige. (“Canon”).

2.    OM KAMPANJEN

2.1.    Deltagare

2.1.1.    Deltagare i tävlingen ska vara minst 18 år.
Distributörer och återförsäljare har inte rätt att ta del av kampanjen, vare sig för egen del eller på uppdrag av sina kunder.

2.1.2.    Genom att ta del av kampanjen godkänner deltagarna dessa kampanjvillkor.

2.2.    Kampanjens omfattning – produkter, område och tidsperiod

2.2.1    Kampanjen gäller endast vid köp av kamerahuset EOS 7D Mark II samt de objektiv som listas nedan (gemensamt benämnda ”kampanjprodukter”).


Kampanjprodukter

Pengar tillbaka

EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

2800 SEK

EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM

2800 SEK

EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

1900 SEK

EF 70-200mm f/4L IS USM

1900 SEK

EF 100mm f/2.8L Macro IS USM

900 SEK

EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM

900 SEK

EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM

900 SEK

EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM

900 SEK

EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM

700 SEK


2.2.2   Kampanjen avser kampanjprodukter inköpta mellan 30.10.2014 – 31.01.2016 (”kampanjperioden”). Sista dag för registrering är 28.02.2016.

2.2.3   Alla produkter måste vara inköpta inom Sverige från en svensk återförsäljare och måste ha levererats och distribuerats till återförsäljaren av Canon SE (”Canon”) eller företagen inom Canon Group i EEA (European Economic Area, dvs. EU, Norge, Island och Liechtenstein) eller Schweiz. För att inte göra dig besviken i onödan ber vi dig kontrollera detta med återförsäljaren.  Alla produkter måste vara inköpta inom Sverige från en svensk återförsäljare och måste ha levererats och distribuerats till återförsäljaren av Canon SE (”Canon”) eller företagen inom Canon Group i EEA (European Economic Area, dvs. EU, Norge, Island och Liechtenstein) eller Schweiz. För att inte göra dig besviken i onödan ber vi dig kontrollera detta med återförsäljaren. 

2.2.4    Deltagare som har köpt ETT kamerahus av modellen EOS 7D Mark II har endast rätt att få pengar tillbaka på köpet av ETT objektiv.

Företag eller personer som gör storinköp av produkter (fler än tio kampanjprodukter under kampanjperioden) har INTE rätt att ta del av kampanjen.

2.2.5    Endast nya och äkta Canon-produkter räknas som kampanjprodukter. Inköp av begagnade, ombyggda eller återanvända produkter, falska produkter eller produkter som på något sätt inkräktar på immateriella rättigheter som innehas av företag i Canon-koncernen berättigar inte till deltagande i kampanjen.

2.2.6    Kampanjprodukter ska ha levererats och distribuerats till återförsäljaren av Canon Europa N.V. eller företag i Canon-koncernen med säte i EEA-området, Schweiz eller Liechtenstein. Fråga alltid din återförsäljare före köp, så undviker du att bli besviken. Mer information om detta hittar du här 

2.2.7    (Felfria) kampanjprodukter som lämnas tillbaka till återförsäljare berättigar inte till deltagande i kampanjen och försök att delta i kampanjen med hjälp av ett sådant köp godkänns ej. Om den här formen av bedrägeri kommer till Canons kännedom förbehåller sig Canon rätten att vidta rättsliga åtgärder mot deltagaren.

3.    DELTA I KAMPANJEN

3.1.    För att delta i kampanjen ska deltagaren köpa två kampanjprodukter (dels ett av kamerahusen EOS 7D Mark II och dels ett av de utvalda objektiven) OCH sedan skicka in en giltig ansökan via webben om att delta i kampanjen inom kampanjperioden.

3.2.    Gör så här för att ansöka om att delta i kampanjen:

(i)    Fyll i kampanjens onlineformulär korrekt och fullständigt (du måste uppge serienumret på de aktuella produkterna osv.) på canon.se/kampanjer/ och skicka in ett giltigt onlineformulär inom kampanjperioden.

(ii)    Skanna och ladda upp en kopia på 1) kvittot eller orderbekräftelsen vid e-köp (inkl. moms) och 2) streckkoden från kartongen på samtliga inköpta kampanjprodukter (gäller såväl kamerahus som objektiv) och bifoga filerna med onlineformuläret.

(iii)    Alla deltagare får ett e-postmeddelande om att deras ansökan har kommit in. Om en deltagare inte har fått en e-postbekräftelse inom 24 timmar efter att onlineformuläret har skickats in, eller om deltagaren inte har tillgång till dator, går det bra att ringa vår kampanjhotline på +49-692 999 3680.

3.3.    Efter att Canon har tagit emot och verifierat ansökan förbereds en BACS-direktöverföring av den aktuella återbetalningssumma som anges i punkt 2.2.1 till deltagarens angivna bankkonto. Återbetalningen kan inte bytas in mot kontanter eller ske per check och inga andra former av ersättning erbjuds.

3.4.    Canon har som målsättning att genomföra BACS-överföringen inom 28 dagar från det att en fullständig och giltig ansökan har tagits emot.

3.5.    Om en deltagare underlåter att välja önskad valuta på onlineformuläret förbehåller sig Canon rätten att välja valuta efter eget gottfinnande.

3.6.    Canon behandlar inte ansökningar som kommer in efter avslutad kampanjperiod eller som Canon efter eget gottfinnande beslutar vara ofullständiga eller oläsliga. Canon ansvarar inte för ansökningar som fördröjs eller inte kommer fram.

3.7.    Högst en BACS-överföring per inskickad, giltig ansökan är tillåten.

3.8.    Om du är registrerad för moms och tar emot en återbetalning kan det innebära lägre moms på inköpet. Tänk därför på att justera momsbetalningen därefter.

4.    FRISKRIVNING

4.1.    I den utsträckning lagen så tillåter friskriver sig Canon härmed från varje form av förlust, sak- eller personskada som drabbar deltagaren till följd av kampanjen. Ingen del av dessa villkor kan emellertid friskriva Canon från eller begränsa Canons ansvar i samband med personskada eller dödsfall orsakad av bevislig försumlighet hos Canons medarbetare eller representant.

4.2.    Canon förbehåller sig rätten att när som helst ställa in, göra tillägg och/eller ändringar i kampanjen utan någon form av ansvar, men förbinder sig att alltid sträva efter att minimera effekten av sådana beslut för deltagaren i syfte att undvika onödig besvikelse.

4.3.    Canon förbehåller sig rätten att granska ansökningar för att säkerställa att de uppfyller dessa villkor och att begära in ytterligare upplysningar och underlag. Canon förbehåller sig rätten att undanta ansökningar och/eller deltagare vid misstanke om att kampanjen missbrukas på något sätt.

Canons beslut i samband med kampanjen är slutgiltigt och kan inte överklagas.

5.    DATA

5.1.    Canon Europa N.V., Bovenkerkerweg 59, 1185 XB, Amstelveen, the Netherlands (“Canon”) är dataansvarig och åtar sig att tillämpa gällande dataskyddslagar och föreskrifter i samband med hanteringen av personuppgifter som skickas in av deltagare i kampanjen. Samtliga personuppgifter behandlas av Canon och/eller företag i koncernen och uteslutande i syfte att administrera kampanjen. Canon kan dock komma att överföra information till tredje part som har fått i uppdrag att administrera kampanjen eller genomföra auktoriserad marknadsföring. Om deltagare inte vill att deras kontaktuppgifter används i marknadsföringssyfte eller inte vill att Canon kontaktar dem i framtiden beträffande liknande kampanjer, ska de INTE kryssa i rutan där detta godkänns i samband med att ansökningsformuläret fylls i.

6.    JURISDIKTIONSOMRÅDE

I den omfattning lagen så tillåter ska dessa villkor och eventuella tvister som uppstår till följd av eller i samband med dem och kampanjen regleras och tolkas i enlighet med svensk lag och underställas icke-exklusiv jurisdiktion i svensk domstol.

Som konsument kan du ha rätt att begära att tvister tas upp på ditt modersmål och i en lokal domstol. Kontakta konsumentombudet i din kommun om du har frågor om dina rättigheter. Dessa villkor begränsar inte dina lagstadgade konsumenträttigheter.