Canon EF 50mm f/1.8 STM

ef 50mm f1.8 STM

Kompatibel med alla EOS-kameror inklusive spegellösa kameror med EF-EOS M-objektivadapter

Ett objektiv med stor bländare för högkvalitetsporträtt och foton i svagt ljus

Med Canons objektiv EF 50mm f/1.8 STM producerar du enkelt mer konstnärliga och effektfulla bilder tack vare en stor f/1,8-bländare som ger skarp fokus på motivet och en vacker suddig bakgrund.


Objektivet EF 50mm f/1.8 STM passar bra för:

Konstnärliga och imponerande fotografier

Den stora bländaröppningen f/1,8 på EF 50mm f/1.8 STM ger dig möjlighet att få skärpa på ditt motiv och bakgrunden oskarp. Fotografer kallar det ett "kort skärpedjup", något som gör att motivet framträder. Perfekt för porträtt, där ansiktet är det viktiga.

50mm aperture sequence

Släpp in mer ljus

Den stora bländaröppningen f/1,8 släpper in mer än 8 ggr så mycket ljus som standardzoomen som medföljer din EOS*. Detta resulterar i skarpare bilder med mindre rörelseoskärpa och minskat behov av blixt i svagt ljus, så att du enkelt kan fånga stämningen i miljöer med svaga ljusförhållanden.

more light in
portrait and everyday

För porträtt och daglig användning

Brännvidden på 50 mm ger dig möjlighet att fylla bilden med motivet från ett bekvämt avstånd, något som gör det till ett perfekt objektiv för porträttfotografering. Egenskaper som liknar det mänskliga ögat och objektivets kompakta mått gör EF 50mm f/1.8 STM till ett bra objektiv för daglig användning, som du alltid kan ta med dig.

Skarp fokus i foton och filmer

Den nästan ljudlösa stegmotortekniken (STM) fokuserar extremt snabbt, så att du kan agera direkt och fånga flyktiga ögonblick. Det är enklare att skapa högkvalitativa filmer med STM, eftersom den ger stadig och tyst kontinuerlig fokusering. Filmerna blir jämna och ljudspåret fångar omgivningens ljud, inte störningen från någon fokuseringsmotor.

miss no moment

En pånyttfödd klassiker

EF 50mm f/1.8 STM ersätter det populära objektivet EF 50mm f/1.8 II, som rönte stora framgångar för sin enastående bildkvalitet till ett överkomligt pris. Den här senaste versionen ger samma enastående fotokvalitet, men med en snabb och nästan ljudlös fokuseringsmotor och en mer robust uppbyggnad, som vida överträffar priset.

Tekniska data

Tillbehör

Recensioner

Klicka nedan och skriv din recension av EF 50mm f / 1.8 STM