PosterArtist

Ett enkelt sätt att skapa affischer

Kontakta oss

PosterArtist

Ett enkelt sätt att skapa affischer

PosterArtist levereras med 200 färdiga mallar, över 1 000 royaltyfria bilder och clipartbilder, över 150 bakgrunder, över 150 ramar, en mängd textgrafikobjekt och mycket mer, som hjälper dig skapa proffsiga affischer snabbt och enkelt.

Visa den fullständiga specifikationen

Designidéer

PosterArtist kommer med flera mallar, som täcker in en mängd olika områden, bland annat: butiker, kontor, hotell, restauranger, speciala händelser, fotocollage, klassrumsdekorationer, skolhändelser, högskolor, sport, sjukhus och flygplatser.

Visa mallgalleriet

Design ideas

Auto Design

Auto Design-funktionen kombinerar Dynamic Layout Engine (ett automatiserat layoutverktyg som bestämmer placeringen av element som bilder och text) med inbyggd professionell designkompetens.

Ta reda på mer

Auto Design

Designkontroll

När affischen är färdigutformad efter dina önskemål tillhandahåller PosterArtist en korrekturfunktion för att se till att utskriften inte har några designproblem.

Ta reda på mer

Design Check

Säkerhetsinställningar

Med PosterArtist kan du införliva säkerhetsinställningar i öppna mallar för att tillhandahålla restriktioner för kreativt material. Mallar och exempelbilder kan registreras med PosterArtist för att tillhandahålla säkerhet och kontroll över innehållet.

Ta reda på mer

Security Settings

Sidhämtning

Med sidhämtningsfunktionen i PosterArtist får du flexibiliteten att skicka Word-dokument, PowerPoint-presentationer eller Excel kalkylblad och infoga dem i dina affischer.

Ta reda på mer

Paper Capture

PosterArtist-programvara

Har du en äldre version av PosterArtist och vill uppgradera den? Ladda ner vårt uppdateringsprogram och upplev den förbättrade produktiviteten när du skapar affischer.

Kontakta oss

PosterArtist Lite

Med programvaran PosterArtist Lite från Canon – en förenklad tillämpning av PosterArtist, med dess kärnfunktioner – kan du utforma och skriva ut proffsiga affischer i bara fyra enkla steg. Med fler än 1 300 designmallar, foton och clipartbilder för att passa många olika affärsmiljöer har det aldrig varit enklare att skapa iögonfallande affischer och skyltar.

Läs mer

Kontakta vårt team för att ta reda på hur PosterArtist-programvaran skapar proffsiga affischer snabbt och enkelt.

Prata med teamet