Mallgalleri

Möjligheterna att göra ett fantastiskt intryck med PosterArtist är oändliga. Ta en titt på våra förslag av spännande affischidéer, som kan laddas ner direkt till ditt PosterArtist-mallbibliotek för användning med en gång.

Template Gallery

Företag

Vare sig du vill informera personalen om en kommande roadshow eller få ett stort genomslag med dina senaste försäljningssiffror, finns det inget bättre sätt än att använda PosterArtist.

Utbildning

Vare sig du vill hålla studenter informerade om scheman eller använda affischer som ett kraftfullt visuellt undervisningsmaterial, är det enkelt med PosterArtist.

Hälso- och sjukvård

Från den lokala kliniken till stadens sjukhus, kan PosterArtists olika mallar bidra till att förbättra kommunikationen mellan vårdpersonalen och patienterna.

Hotell & Restaurang

Dagens lunchmeny eller en detaljerad bordsplacering för morgondagens bröllop – allt är möjligt med PosterArtist suveräna mallar.

Industri

Behöver du en anläggningsplan för att göra ett stort intryck eller en skylt för hälsa och säkerhet som alla lägger märke till? Använd en av våra mallar för att åstadkomma det.

Offentliga anläggningar

Från tidtabeller till offentliga tillkännagivanden – en tydligt utformad affisch gör det mycket lättare att få ut ditt budskap. Kolla in några av våra idéer här.

Detaljhandel

Om du är angelägen om att se till att dina kunder vet om dina senaste erbjudanden eller vill skapa lite spänning inför ett växande produktsortiment, gör våra mallar det enkelt.