Kom ännu närmare med Canons nya, kompakta superzoom-kameror PowerShot SX540 HS och PowerShot SX420 IS

Canon, marknadsledare inom digital bild, utökar kameraserien PowerShot med modellerna PowerShot SX540 HS och PowerShot SX420 IS. PowerShot SX540 HS är helt fantastisk i svaga ljusförhållanden och ger fullständig kreativ kontroll med kraftfull 50x optisk zoom och supervidvinkelobjektiv. PowerShot SX420 IS har en imponerande 42x zoom, 20 megapixels CMOS-sensor, DIGIC 4+ processor, flera automatiska och kreativa funktioner och Wi-Fi och dynamisk NFC för bekväm delning.

PowerShot SX540 HS

PowerShot SX420 IS


Superzoom, överlägsen kvalitet – PowerShot SX540 HS
I PowerShot SX540 HS finns en DIGIC 6-processor och en 20,3 megapixels CMOS-sensor, som levererar enastående minnen i fantastisk skärpa. Den högkänsliga sensorn levererar även i sämre ljusförhållanden och med 50x optisk zoom kommer man nära händelsernas centrum och kan återge allt i detalj. ZoomPlus fördubblar zoomens räckvidd digitalt, utan att påverka upplösningen. Ingenting är längre utom räckhåll, oavsett om det gäller byggnader på långt avstånd eller bilder som tas från idrottsarenans bakre rader.

Den förbättrade inramningshjälpen för zoom med låsning använder ett stabiliseringsläge för att spåra objektet även när kraftig zoom används. 24 mm ultravidvinkelobjektiv ger imponerande stadsbilder och svepande vyer, så att mer får plats i bilden – perfekt för att dela reseminnen med släkt och vänner.

Med PowerShot SX540 HS kan blivande filmmakare spela in filmer i Full HD i MP4 format, och dynamisk bildstabilisering i 5 axlar används för att få stadiga bilder och filmer, även vid kraftiga rörelser. Läget Story Highlights analyserar bilder och klipp från valt datum eller vald person och kombinerar dem till en kort film som sedan kan visas och delas.

Kraftfull i fickformat – PowerShot SX420 IS
Med 42x optisk zoom, ZoomPlus och ett supervidvinkelobjektiv i ett kompakt kamerahus är PowerShot SX420 IS en utomordentlig kamera för alla tillfällen – oavsett om det gäller vardagsbilder eller spännande foton från en resa. 20 megapixels sensor och DIGIC 4+ processor ser till att kvaliteten säkerställs och den intelligenta bildstabiliseringen gör foton och HD-filmer skarpa och detaljrika. Med flera kreativa filter, inklusive Miniatyreffekt och Fisheye-effekt, skapar man unika bilder på ett ögonblick. På den 7,5 cm (3,0") stora LCD skärmen är det enkelt att granska både filmer och foton, och kamerans ergonomiska grepp ger stadiga tagningar.

Skapa och dela
Båda kamerorna har inbyggd Wi-Fi och dynamisk NFC, för enkel anslutning och delning av foton och filmer till kompatibla smartphones, surfplattor eller lagringsenheter, som till exempel Canon CS100. Kamerorna kan också användas för fjärrtagning. Den särskilda Wi Fi-knappen är en enkel genväg till anslutningsfunktionerna och för att dela under själva tagningen. Båda kamerorna har funktionen Bildsynk, som automatiskt säkerhetskopierar foton och filmer till molntjänster som Canons irista eller Google Drive™, direkt när kamerorna ansluts till Internet.

PowerShot SX540 HS – viktiga egenskaper:

  • Flexibel tagning för varje speciell händelse
  • Allt som behövs för storslagna filmer i Full HD
  • Enkelt att ansluta, dela och säkerhetskopiera
  • Så enkel eller avancerad som önskas
  • Designad för bekväm tagning och enkel bildkomposition

PowerShot SX420 IS – viktiga egenskaper:

  • Kraftig zoom för att komma närmare allt
  • Högkvalitativa filmer i HD med en knapptryckning
  • Enkel anslutning, delning och fjärrstyrning
  • Enastående resultat från stolta ögonblick
  • Kreativa alternativ, bara att sikta och trycka 
Produkt Rek pris inkl moms (ex moms) Säljstart
PowerShot SX540 HS 3640 SEK (2912 SEK) Mars 2016
PowerShot SX420 IS 2600 SEK (2080 SEK) Februari 2016