Canon inspirerar på Dustin Expo med bild-och utskriftslösningar för företag och konsumenter

Canon, marknadsledare inom digital bild, ställer ut på Dustin Expo i Ericsson Globe 17-19 mars 2016. Dustin Expo är Nordens största mässa inom IT och hemelektronik och vänder sig under torsdagen och fredagen till företag och under lördagen till konsumenter. Canon finns på plats under alla tre dagarna för att inspirera besökarna inom foto och utskrifter samt för att visa lösningar och nya produkter.

image1.jpg
image2.jpg

Inspiration och kreativitet
Som besökare i Canons monter kommer man under alla tre dagarna att kunna aktiveras och inspireras i form av olika foto- och utskriftsaktiviteter. Under lördagen håller Canon fotoskola vid två tillfällen.

Hållbarhet övergripande tema
Hållbarhet är en viktig del i Canons hela verksamhet och är det övergripandet temat i montern. Som besökare märker man det i bildspråk samt att många av produkternas egenskaper lyfts fram ur ett hållbarhets- och miljöperspektiv.

Lösningar för kontor
Under företagsdagarna demonstreras lösningar för effektiv dokumenthantering så som mobila utskrifter och inscanning av dokument - allt för att underlätta det dagliga arbetet på kontoret. Man kommer att kunna ta del av Canons utbud av laserskrivare, bläckstråleskrivare, projektorer, scanners och storformatsskrivare.

Få ut mer av ditt fotograferande
Under lördagen står konsumenterna i fokus och hur man får ut mer av sin kamera och sitt fotograferande. I montern demonstreras Canons appar, för smartphones och läsplattor, med funktioner som t.ex. fjärrstyrning av kamera och trådlösa utskrifter. Nyheter inom kompakt- video- och systemkameror visas upp. Man kommer också att kunna ta del av fotoskrivare som skriver ut i format från 10x15 upp till A1.

Dustin.se/expo
Öppettider Dustin Expo
Företag:
Torsdag 17 mars 10.00-17.00
Fredag 18 mars 10.00-16.00
Konsument:
Lördag 19 mars 10.00-17.00

Läs nästa

CANON TILLDELAS SEX UTMÄRKELSER FÖR KAMEROR OCH TILLBEHÖR AV TIPA 2018

Canon meddelar stolt mottagandet av sex utmärkelser från TIPA (Technical Image Press Association). TIPA representerar 30 branschtidskrifter i 15 länder från fem kontinenter och är en av världens ledande pressorganisationer för foto och bildbehandling. Första gången Canon hyllades av TIPA var 1991 och i år är det 24:e året som Canon fått erkännanden för sina tekniska innovationer inom fotobranschen. Juryn träffas årligen för att diskutera de senaste bildbehandlingsprodukterna, och allt från innovation, användning av spetsteknik till design och övergripande produktkvalitet tas med i utvärderingen – för att kunna välja ut och uppmärksamma de allra bästa produkterna i branschen.