Kom riktigt nära och låt kreativiteten flöda med PowerShot SX620 HS

Canon, marknadsledare inom digital bild, presenterar PowerShot SX620 HS, en kompakt kamera med superzoom som tar dig närmare händelsernas centrum med en ny 25x optisk zoom. Med 20,2 megapixels CMOS-sensor och DIGIC 4+ processor fångar du minnesvärda ögonblick på ett helt annat sätt än via en mobilkamera. Med intuitiv hantering, ett unikt utbud av kreativa effekter och bekväma anslutningsmöjligheter levererar PowerShot SX620 HS fantastiska resultat.


Kvalitet i fickformat, zoom direkt i handen
Supervidvinkelobjektivet och 25x optisk zoom, som kan utökas ytterligare 50x via ZoomPlus-teknik, ger imponerande genomslagskraft. Intelligent bildstabilisator med åtta lägen anpassas efter olika scener och säkerställer detaljerade och skarpa motiv.

Filminspelning i Full HD
Med PowerShot SX620 HS spelar du in filmer i Full HD. Dynamisk bildstabilisering ger visuell stabilitet i varje bildruta, även vid kraftig zoom eller handhållen inspelning. Funktionen Story Highlights kombinerar foton och filmklipp och skapar minnesvärda snapshots av semestern eller familjehögtiderna.

Kreativ och uppkopplad
Med funktionen Kreativ bild ger PowerShot SX620 HS fotografierna ett konstnärligt uttryck via stilistiska effekter och filter – till exempel Fisheye-effekt och Miniatyreffekt – och skapar fem olika versioner av originalbilden vid tagningen.

Dela med dig av resultaten på ett enkelt sätt. Anslut snabbt till smarta enheter genom dynamisk NFC och överför fotografierna via Canons app Camera Connect – eller använd Wi-Fi och lagra dem direkt via molntjänster, inklusive Canons irista. PowerShot SX620 HS är också kompatibel med Canons Connect Station CS100, för direkta överföringar och nya delningssätt.

PowerShot SX620 HS – viktiga egenskaper:

  • Den lilla kameran med den kraftiga zoomen, som hänger med överallt
  • Bekväm anslutning, delning och fjärrstyrd tagning med Wi-Fi och NFC
  • Skapa fantastiska filmer i Full HD med en knapptryckning
  • Med den kvalitet som alla fina minnen förtjänar
  • Släpp loss kreativiteten och experimentera

Säljstart: juni
Rekommenderat pris inkl. moms 2550 kronor (exkl. moms 2040 kronor)