Överför bilder på resande fot med Canons nya Wi-Fi-adapter W-E1

Canon, marknadsledare inom digital bild, lanserar Wi-Fi-adaptern W-E1, en dedikerad adapter för Canons kameror EOS 7D Mark II*, EOS 5DS* och EOS 5DS R*. Med det här nya tillbehöret överför du dina bilder trådlöst och direkt från kompatibla EOS systemkameror** till iOS- och Android-enheter och datorer. Adaptern hanterar också fjärrtagning – perfekt för att fånga unika vinklar, landskap eller djurliv.


Kompakt anslutning
Wi-Fi-adaptern är lätt, har samma storlek som ett SD-kort och sätts in i minneskortplatsen i kompatibla EOS systemkameror med dubbla kortplatser**. Nu kan du bekvämt granska och visa bilderna på en surfplatta eller bildskärm, överföra till webben från smarta enheter och spara en kopia när du är ute på fältet.

Ta kontrollen med fjärrtagning
Wi-Fi-adaptern innebär också att du kan fotografera fjärrstyrt på ett avstånd upp till 10 meter – direkt från en smart enhet som har Canons app Camera Connect eller från en PC eller Mac via programmet EOS Utility. Med fjärrstyrd realtidsvisning och kamerakontroll kan du aktivera slutaren, justera exponering och ändra fokuspunkt – perfekt för att fotografera djur och natur på nära håll eller för trådlös tagning i en studio.

Inkluderas i Canon EOS 7D Mark II
Canon jobbar alltid på att utöka anslutningsmöjligheterna i sitt produktsortiment. I slutet av oktober 2016 kommer därför Wi-Fi-adaptern att inkluderas tillsammans med EOS 7D Mark II. Det ger användarna möjlighet att styra kameran trådlöst och överföra bilder och mp4-filmer när de befinner sig på resande fot.

Wi-Fi-adaptern W-E1 – viktiga egenskaper:

  • Fotografera fjärrstyrt och trådlöst på ett avstånd upp till 10 m
  • Fjärrstyrd direktvisning
  • Överför bilder till en smart enhet eller PC/Mac
  • Design i form av SD-kort, hänger med överallt
  • Anslut direkt eller via ett befintligt nätverk


* Firmware-uppdatering krävs för alla kompatibla modeller. Ny firmware för EOS 7D Mark II finns tillgänglig i september 2016 och för modellerna EOS 5DS och EOS 5DS R kommer den i november 2016.
** Som har den firmware som krävs