Fånga ögonblicket med Canons nya lättanvända kompaktkameror

Canon, marknadsledare inom digital bild, presenterar tre nya, tunna och eleganta kompaktkameror som fångar alla spontana ögonblick – IXUS 185 och IXUS 190 samt minibridgekameran med superzoom, PowerShot SX430 IS. De nya IXUS-modellerna är IXUS seriens tunnaste, lätta att bära med sig överallt och har fantastisk bildkvalitet. PowerShot SX430 IS med kraftig 45x zoom passar perfekt för den som vill kunna komma nära motivet.

IXUS 185

IXUS 190

PowerShot SX430 IS


Kvalitet och zoommöjligheter – direkt i fickan
De nya kamerorna fångar ögonblicken med imponerande 20 megapixlar, spelar in HD filmsekvenser i 720p och har kraftiga optiska zoomobjektiv. IXUS 185 har 8x optisk zoom och IXUS 190 har 10x optisk zoom, som dras in helt i det minimala kamerahuset. Den avancerade digitala zoomtekniken ZoomPlus är perfekt när du behöver utöka räckvidden och fånga svåråtkomliga bilder i full upplösning. Och på riktigt långt avstånd har PowerShot SX430 IS en imponerande 45x optisk zoom som tar dig direkt till händelsernas centrum, medan 90x ZoomPlus tar dig ännu närmare.

Med IXUS nya funktion Easy Auto väljs automatiskt de bästa kamerainställningarna efter omgivningen och reglagen låses, så att du inte trycker på något av misstag. Den bästa inramningshjälpen för stillbilder och filmsekvenser ger autozoomfunktionen, utifrån antalet personer i bildrutan.

Canons intelligenta bildstabilisering ser till att bilderna blir riktigt skarpa. Åtta olika lägen anpassas hela tiden efter den scen som tas, från tagningar med stativ till panorering av någon som springer. Vid inspelning av filmsekvenser hjälper den dynamiska bildstabiliseringen till.

Skapa, dela och kom ihåg
Datumknapp har nyligen introducerats i kamerorna och lägger till en datum- och tidsstämpel på bilderna, så att du kan se när bilderna togs. Bilderna delas enkelt och direkt till sociala nätverk med inbyggd Wi-Fi, eller som i fallet med IXUS 190 och PowerShot SX430 IS genom att föra samma kameran med en smartphone och upprätta en automatisk trådlös anslutning via dynamisk NFC.

IXUS 190 – viktiga egenskaper:

 • Elegant stil och en lättanvänd, tunn IXUS
 • Högkvalitativa resultat för alla fina minnen
 • Flexibel anslutning för att dela och fotografera fjärrstyrt
 • Kreativt och enkelt – bara att sikta och trycka av
 • Högkvalitativa HD-filmer med en knapptryckning

IXUS 185 – viktiga egenskaper:

 • Enkel, tunn IXUS som får plats i fickan
 • Enastående resultat för alla fina minnen
 • Sikta och tryck av – allt som behövs för storartade resultat
 • Ha kul med lättanvända kreativa lägen
 • Högkvalitativa HD-filmer med en knapptryckning

PowerShot SX430 – viktiga egenskaper:

 • Kraftig zoom för alla tillfällen
 • Fantastiska resultat från stolta ögonblick
 • Flexibla anslutningar för enkel delning
 • Bekväm kreativitet, bara att sikta och trycka av
 • Högkvalitativa filmer i HD via en knapptryckning