Bevara dina reseminnen med Canons kompakta superzoomkamera – PowerShot SX730 HS

Canon, marknadsledare inom digital bild, uppdaterar sin PowerShot SX-reseserie med PowerShot SX730 HS, en tunn och kraftfull superzoomkamera. PowerShot SX730 HS är ett kraftpaket i fickformat med 20,3 megapixels CMOS-sensor, DIGIC 6-bearbetning och den tar 5,9 bilder per sekund – inte ett ögonblick går förlorat. Det här är din perfekta reskamrat på alla äventyr, när du besöker nya städer eller fotar solnedgångar och landskap.


Kraftfull zoom och hög kvalitet, direkt i fickan
Med 40x optisk vidvinkelzoom och 80x ZoomPlus passar PowerShot SX730 HS perfekt i många olika sammanhang, både nära och på långt håll. Tjockleken är bara 39,9 mm och kameran får lätt plats i fickan. Med snabb autofokusering på 0,12 sekunder och 8 lägen för intelligent bildstabilisering, plus avancerad dynamisk bildstabilisering i 5 axlar när du filmar, blir bilderna och Full HD-filmerna perfekt skarpa och stadiga, även när omgivningen eller handen orsakar skakningar.

Kreativt
Bejaka din kreativitet med PowerShot SX730 HS och läget Kreativ bild – snabbt, enkelt och i farten. Kameran skapar automatiskt fem extra versioner av din bild via flera filter och effekter och ger ett nytt och oväntat sätt att fånga dina motiv. Lägg till en kreativ touch på din Instagram™. Skapa en story via läget Korta filmklipp, som tar 4- eller 5-sekundersklipp i Full HD, med många olika uppspelningsalternativ, till exempel Slow motion och Fast motion. Tack vare den stora vinklingsbara 7,5 cm LCD-skärmen kan du fotografera från riktigt svåra vinklar och skapa kreativa kompositioner. Och datumstämpelfunktionen innebär att du kan dokumentera alla delar av din resa.

Fånga, dela och kom ihåg
Via Wi-Fi ansluter du direkt till din smartphone och kan dela viktiga ögonblick med släkt och vänner. En konstant anslutning mellan din kamera och smartphone kan också upprätthållas via Bluetooth®*, så att du kan titta på dina foton även om kameran ligger undanstoppad i väskan. Bluetooth®-anslutning* ger dig också möjlighet till trådlös fjärrtagning – perfekt för att ta gruppbilder om du själv vill vara med. Och med appen Camera Connect synkroniserar du enkelt fotoplatserna med GPS-data via din smartphone, så att du kan se exakt var du befann dig på dina äventyr.

PowerShot SX730 HS – viktiga egenskaper:

  • Res med lätt packning och zooma in på varje ögonblick
  • Perfekt för minnesvärda ögonblick – dag som natt
  • Spela in filmer i Full HD på ett smidigt sätt
  • Så enkel eller så avancerad som önskas
  • Flexibla anslutningar för enkel delning

Rekommenderat pris:
PowerShot SX730 HS, 4290kr inkl. moms (3432 exkl. moms)* Utrustad med energisnål Bluetooth®-teknik Bluetooth®-märket och dess logotyper är registrerade varumärken som ägs av Bluetooth SIG, Inc. och Canons användning av sådana märkningar sker på licens. Övriga varumärken och märkesnamn tillhör respektive ägare.