Kreativ fotografering, hög kvalitet – Canon lanserar sin senaste systemkamera EOS 200D

Canon, marknadsledare inom digital bild, presenterar EOS 200D, systemkameran som låter dig berätta just din story på ett helt annat sätt än tidigare. Med EOS 200D utvecklas både kreativitet och bildkvalitet och den är perfekt för alla som vill gå steget vidare från att fotografera med sin mobilkamera.

Den är elegant, lätt och enkel att använda. Med EOS 200D delar du enkelt din egen story – oavsett om du tar stillbilder eller filmar. Och den kompakta storleken gör kameran till rätt alternativ för varje tillfälle.

Topprankad ny teknik för 2017
EOS 200D är världens lättaste spegelreflexkamera med vinklingsbar skärm1, den har den senaste tekniken och delar funktioner med Canons toppkameror. Resultatet? Den allra bästa bildkvaliteten, varenda gång. I allt från skuggor till skarpt belysta områden och med enastående upplösning tar EOS 200D kontroll över skärpedjupet, och ger en vacker suddig bakgrund till dina bilder.

EOS 200D har världens snabbaste2 Dual Pixel CMOS AF-teknik. Den säkerställer att kameran fokuserar snabbt och korrekt och gör objekten så skarpa som möjligt. Den nyaste APS-C-sensorn förbättrar prestandan i svagt ljus. Bilderna du tar vid solnedgång eller under stjärnhimmel blir perfekta.

EOS 200D har dessutom Canons senaste processor DIGIC 7. Kameran optimerar inställningarna automatiskt i olika situationer, något som gör det enkelt att alltid få exceptionell bildkvalitet och minskat bildbrus.

Enkel att använda och med exceptionell bildkvalitet
EOS 200D har både sökare och vinklingsbar touchskärm – till fördel för alla som köper sin första systemkamera. Via sökaren kommer du nära ditt objekt och den vinklingsbara skärmen använder du för att ta svåråtkomliga bilder från olika positioner. Den perfekta bilden är aldrig långt borta och du kan lätt växla mellan skärm och sökare. Touchskärmen känns också som en välbekant och enkel övergång från din mobilkamera till en riktig systemkamera.

Gränssnittet i EOS 200D är intuitivt och funktionerna förklaras under tagningens gång. Den enkla visuella handledningen förklarar vad som händer om du ändrar inställningar, men den guiden kan du självklart stänga av när du börjar känna dig fullärd.

Ett elegant yttre och kompatibel med smartphones3
EOS 200D är Canons första systemkamera med ”selfie-läge” – den har funktioner för slät hy och bakgrundsoskärpa, något som säkert känns lockande för alla Instagrammare . Trendsättare kan uttrycka sin alldeles egen stil eftersom EOS 200D finns i 3 speciella färger: klassisk Canon-svart, vit och en vintageinspirerad silver- och brun färg.

EOS 200D är kompatibel med smartphones4, har inbyggd Wi-Fi och Bluetooth®5 och du kan snabbt dela högkvalitativa foton till sociala medier via Canons app Camera Connect.

Den här lätta och bekväma kameran innehåller Canons senaste teknik. Den är kompatibel med de objektiv, blixtar och tillbehör som ingår i Canons EOS-system. Med EOS 200D kan du åstadkomma underverk! Den eleganta, trendiga designen gör EOS 200D perfekt för alla som idag använder smartphones och kompaktkameror och som vill höja kreativiteten till nästa nivå.

* exklusive EOS 10D, D30, D60

Skyddsduk PC-E1
PC-E1 är en enkel duk som skyddar EOS 200D och andra EOS-instegskameror och objektiv när du är ute i farten. Den fäster du enkelt och lättillgängligt på kameraremmen. Du kan också använda gummibandet för att linda in kameran i skyddsduken.

Rekommenderat pris:
EOS 200D, 6070 kr inkl. moms (4856 kr exkl. moms)
EOS 200D + EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM, 7090 kr inkl. moms (5672 kr exkl. moms)1 Världens lättaste spegelreflexkamera
Lättaste spegelreflexkamera med APS-C-sensor och vinklingsbar skärm. Gäller den svarta modellen: ca 453 g, uppmätt enligt CIPA teststandard. Den 28 juni 2017, enligt Canon Incs undersökningar.

2 Världens snabbaste autofokus
* Bland digitalkameror med utbytbara objektiv, APS-C-sensorer och AF-avkänning av fasförskjutning i bildplanet. Den 14 februari 2017, enligt Canons undersökning.
Uppmätt med CIPA-anpassade riktlinjer och intern mätmetod med monterat objektiv EF-S18-55mm F4-5.6 IS STM, inställt på 55 mm och 1 punkts AF med centrumpunkt vald, One Shot AF, i direktvisningsläge och bild tagen med kamerans avtryckare. Manuella lägen används, EV12 (ISO 100 vid rumstemperatur).

3 Använder iOS 8.4 eller Android 5.0 operativsystem eller högre. Canons app Camera Connect finns på Apple App Store eller Google Play.

4 Använder iOS 8.4 eller Android 5.0 operativsystem eller högre. Canons app Camera Connect finns på Apple App Store eller Google Play.

5 Att alltid ha uppkoppling mellan en smart enhet och kameran via Bluetooth® kräver först ett upplägg med Canons app Camera Connect. Hur stabil Bluetooth®-anslutningen är beror på den smarta enhetens modell och andra omgivningsförhållanden. Bluetooth®-märket och dess logotyper är registrerade varumärken som ägs av Bluetooth SIG, Inc. och Canons användning av sådana märkningar sker på licens. Övriga varumärken och märkesnamn tillhör respektive ägare. Kräver Bluetooth® version 4 eller senare och iOS 8.4, Android 5.0 eller högre.