Skriv ut, scanna och kopiera – enkelt. Canon presenterar den nya skrivarserien PIXMA TS3150 med 3 funktioner i en enda enhet

Canon, marknadsledare inom digital bild, lanserar en ny multifunktionell bläckstråleskrivare med tre funktioner i en enda enhet – för utskrift, scanning och kopiering i hemmet. PIXMA TS3150-serien är lättanvänd, har snygg design och Wi-Fi -anslutning och passar perfekt för familjer, studenter och alla andra som vill skriva ut både dokument och fina bilder.

Skrivarserien har ny, snygg, tålig design och sensor för avkänning av papper, den skriver ut kantfria foton1 och med trådlös anslutning görs enkelt uppkoppling till Canons alla appar. Alla kan använda skrivaren och den finns både i svart och vitt2.

Elegant ny design
Skrivarens överdel är slitstark, reptålig och enkel att rengöra – ingen panik om barnen har kladdiga händer. Den blanka rutmönstrade ytan förhindrar oönskade märken och ger utsidan ett högkvalitativt, attraktivt utseende.

Enkel att använda
Storleken på LCD-skärmen är 3,8 cm och det finns knappar för snabb och enkel trådlös anslutning. Utskrifts- och pappersinställningar kontrolleras med en snabb titt. Med en knapp ansluts skrivaren till Access Point Mode utan att någon router behövs och pappersavkänningen underlättar och snabbar upp utskrifterna.

Utökade anslutnings- och delningsmöjligheter
Med PIXMA TS3150-seriens pålitliga Wi-Fi-anslutning skriver man ut direkt från sin smartphone eller surfplatta – snabbt och flexibelt.

Canons app PRINT innebär att ingen PC eller Mac behöver användas för att skriva ut, kopiera eller scanna – smidigt och trådlöst.

Via appen ser funktionen PIXMA Cloud Link till att användarna kan skriva ut dokument och foton och ladda upp dem till sociala nätverk och molnlagringstjänster, till exempel Google Drive. Oavsett om det gäller utskrift eller scanning3, så passar PIXMA Cloud Link perfekt för alla fotoentusiaster och Instagrammare som gärna skriver ut snygga bilder direkt från olika sociala kanaler. PIXMA TS3150-serien hanterar utskrifter4 i Instagrams traditionellt fyrkantiga format5 och ger kantfria, högkvalitativa foton.

PIXMA TS3150-serien stöder även AirPrint™ för Apple iOS™, Mopria® för Android™ och Windows 10 mobila enheter, för direktutskrift.

Härligt kreativt för hela familjen
Med Canons nya app, Message in Print6, kan osynliga meddelanden läggas in i fotoutskrifterna, till exempel animeringar, musik, video eller text. Mottagaren avkodar meddelandet genom att hålla sin iPhone över det utskrivna fotot. Genom att dela minnen på ett så här personligt och unikt sätt ser Canon till att storyn bakom bilderna verkligen kommer fram.

PIXMA TS3150-serien är kompatibel med Canons familjevänliga tjänster och program, däribland Creative Park, CREATIVE PARK PREMIUM, Easy Photo-Print+ och My Image Garden. Här finns mycket skoj för hela familjen, inspiration till kreativitet och nya interaktiva sätt att dela bilder. Barnen kan roa sig i timmar, oavsett om ni skriver ut personliga kort eller kalendrar eller fotografier till familjealbumet.

PIXMA TS3150-serien ger prisvärda, högkvalitativa resultat både för fotografier och dokument. Det här är en skrivarserie som är enkel att använda och den är både bekväm, pålitlig och tekniskt avancerad.1Kantfria fotoutskrifter i format upp till 13 x 18 cm (5 x 7 ").
2Färgutbudet kan variera i olika regioner.
3Scanna till molnet och scanna till e-post tillgängligt endast om Canons originalbläck används
4Stöds av My Image Garden, PIXMA Cloud Link, Easy-PhotoPrint+ och Canons PRINT-app
5Med Canons Glossy II Photo Paper Plus i storlek 13 x 13 cm (5 x 5”)
6Finns för närvarande bara på iPhone med iOS9 och högre