Skriv ut, scanna och kopiera enkelt: Canon lanserar den nya 3-i-1-skrivaren, PIXMA TS3150-serien

19 juli 2017 – Canon Europe, världsledande inom bildbehandlingslösningar, har idag presenterat den nya multifunktionella 3-i-1-bläckstråleskrivaren, med vilken användarna kan skriva ut, scanna och kopiera hemma. PIXMA TS3150-serien är lättanvänd, elegant utformad och har Wi-Fi-anslutning, vilket gör den till ett måste för familjer, studenter och de som vill skriva ut både dokument och bilder med kraftigare färger av värdefulla ögonblick.

PIXMA TS3150-serien är fullpackad med helt nya funktioner och har en ny, elegant och hållbar design, en sensor för pappersidentifiering, fotoutskrift utan kant1 och trådlös anslutning, som möjliggör anslutning till ett ständigt växande utbud av appar från Canon. PIXMA TS3150-serien är tillgänglig både i svart och vitt2 och det är en smidig, användarvänlig skrivare för alla.

Ny snygg design
Den slitstarka ovansidan är reptålig och lätt att rengöra, vilket innebär att föräldrarna inte behöver få panik om barnen rör vid den. Den blanka, rutnätsmönstrade ytan förhindrar oönskade märken för att bibehålla PIXMA TS3150-seriens högkvalitativa och attraktiva utsida.

Enkel att använda
Den här lättanvända, prisvärda enheten har en LCD-skärm på 3,8 cm och knappar för snabb och enkel trådlös installation. Dessutom kan användarna snabbt kontrollera utskrifts- och pappersinställningarna. Det är enkelt att ansluta till skrivaren. Med en enda knapptryckning kan användarna initiera åtkomstpunktsläget för att ansluta till skrivaren utan att behöva en router. Den nyligen tillagda pappersidentifieringen förenklar och påskyndar utskriftsprocessen för familjer och studenter med hektiska livsstilar.

Förbättrad anslutning och delningsmöjlighet
PIXMA TS3150-seriens tillförlitliga Wi-Fi-anslutning gör att användare kan skriva ut direkt från sin smartphone eller surfplatta, för ännu snabbare utskrift och flexibilitet.

Appen Canon PRINT eliminerar behovet av att använda en dator eller Mac vid utskrift, kopiering eller scanning, vilket ger en smidig trådlös upplevelse.

Med hjälp av Canon PRINT-appen kan PIXMA Cloud Link-användare skriva ut från och överföra dokument och bilder till sociala nätverk och populära molnlagringsplatser, som Google Drive. Oavsett om du skriver ut eller scannar3 är PIXMA Cloud Link perfekt för fotoentusiaster och Instagram-fans som vill skriva ut bilder med kraftigare färger direkt från sociala kanaler. PIXMA TS3150-serien har stöd för utskrifter4 i Instagrams traditionella fyrkantiga format5 och möjliggör bilder utan kant, vilket innebär att användarna kan få högkvalitativa resultat hemma.

PIXMA TS3150-serien har även stöd för AirPrint™ för Apple iOS™ samt Mopria® för mobila enheter med Android™ och Windows 10, så att användarna kan skriva ut direkt.

Oändlig kreativitet för hela familjen
Med den nya Canon-appen Message in Print6 kan användare bädda in osynliga meddelanden i fotoutskrifter, som innehåller animeringar, musik, video eller text. Mottagaren kan avkoda meddelandet genom att hålla sin iPhone över den utskrivna bilden. Genom att dela minnen på det här personliga, unika sättet hjälper Canon dig att berätta storyn bakom dina bilder.

PIXMA TS3150-serien är kompatibel med familjevänliga Canon-tjänster och -programvara, som Creative Park, CREATIVE PARK PREMIUM, Easy Photo-Print+ och My Image Garden, och skapar glädje för hela familjen samt inspirerar till kreativitet med nya, interaktiva sätt att dela bilder på. Oavsett om du skriver ut anpassade kort eller kalendrar eller skriver ut bilder till familjealbumet kommer barnen att vara sysselsatta i timmar.

PIXMA TS3150-serien ger utskrifter av hög kvalitet till ett överkomligt pris, från utskrift av vackra bilder av minnesvärda stunder till viktiga dokument. PIXMA TS3150-serien är lättanvänd, praktisk, tillförlitlig och tekniskt avancerad och det är en snygg skrivare som passar alla.1Fotoutskrifter utan kant på upp till 13 x 18 cm
2Färgerna kan variera beroende på plats
4Stöds av My Image Garden, PIXMA Cloud Link, Easy-PhotoPrint+ och Canon PRINT-appen
5Med Canons Glossy II Photo Paper Plus på 13 x 13 cm
6För närvarande endast tillgängligt på iPhone med iOS9 och senare