Den ultimata 4k-videokameran för dagens filmskapare – Canon Legria GX10

Canon presenterar en helt ny videokameraklass för alla som vill fånga stories, spontana ögonblick och innehåll av vikt. Legria GX10 ger en enastående kvalitet och hanterar allt från stora äventyr till härliga minnen. Den har avancerade funktioner, är en fantastiskt pålitlig 4k 50p videokamera – perfekt för alla som vill ha de allra bästa resultaten och lyfta innehållet till nästa nivå.

LEGRIA GX10

Framtidssäkrad bildkvalitet
LEGRIA GX10 levererar bildkvalitet som består över tid. Upplösningen 4k 50p är fyra gånger större än i Full HD 1080p. Minsta lilla detalj kommer fram och levandegör inspelningen. Legria GX10 hanterar format MP4 med 35 Mbit/s för Full HD och 4k 50p med 150 Mbit/s – perfekt för tempofyllda actionmotiv. Videokameran spelar in upp till 100 bilder per sekund och du kan få ett varierande innehåll med allt från tidsintervallfilmer till 0,25x Slow motion-effekter.

Professionell kvalitet på ett enkelt sätt
Med Legria GX10 skapar du enkelt filmer med professionell kvalitet. Det är den första videokameran med en sensor av 1,0-typ som integrerar Canons Dual Pixel CMOS AF-teknik, för att ge kort skärpedjup och korrekt och anpassningsbar fokusering. Tre optiska gråfilter levererar exponeringskontroll i två, fyra eller åtta steg. Resultatet blir enastående bildkvalitet i riktigt mörka och riktigt ljusa förhållanden. Och det nyutvecklade 4k vidvinkelobjektivet med 15x zoom säkerställer också att du får den kvalitet som 4k utlovar.

I läget Wide DR (Wide Dynamic Range) kan kameran uppnå 800 % dynamiskt omfång för att få större detaljrikedom i högdagrar och skuggor och ge skarpa bilder som kan delas utan redigering. En stor, intuitiv och vinklingsbar touchskärm ger snabb och enkel åtkomst till viktiga funktioner som behövs i dynamiska miljöer, till exempel på party, bröllop eller actionfyllda semesterresor. Kamerans bildstabilisering i 5 axlar ser samtidigt till att inspelningen blir stadig i hela zoomomfånget.

Bekväm och pålitlig
Legria GX10 är en kompakt, lätt och robust videokamera med mängder av professionella funktioner och den är pålitlig i alla situationer. Den ergonomiska designen efterliknar professionella videokamerors, med vinklad justerbar sökare, zoomspak och anpassningsbara knappar. Fullständigt manuell inställning innebär att du själv kan styra resultatet utifrån behov och erfarenhet, medan det automatiska läget gör hanteringen riktigt enkel. Inga ögonblick går förlorade tack vare dubbla SD-kortplatser för backup och kontinuerlig inspelning. Allt detta – och den stora batterikapaciteten – gör Legria GX10 till din perfekta följeslagare på alla äventyr, vare sig det gäller safariresor eller skidåkning.

Wi-Fi och dubbla frekvensband betyder att du kan filma fjärrstyrt och överföra filer på resande fot för att snabbt dela viktiga ögonblick. Och med den trådlösa fjärrkontrollen styr du kameran på avstånd.

Kapacitet för nästa steg
Den inbyggda stereomikrofonen har imponerande ljudkvalitet och som tillval finns en 3,5 mm mikrofoningång, ett avancerat minitillbehörsfäste och ett 3,5 mm hörlursuttag. Allt för att du själv ska kunna skräddarsy Legria GX10 efter dina ljudupptagningsönskemål.