Canon presenterar skrivarserien PIXMA G med refillbehållare

2018-01-09 – Canon lanserar en ny skrivarserie med påfyllningsbara bläckbehållare, som efterföljare till den befintliga PIXMA G-serien. Skrivarna passar i hemmet, på hemkontor och i mindre kontorsmiljöer. De har hög kapacitet, hanterar stora volymer, är lättanvända, kompakta och har låg utskriftskostnad.

PIXMA G4510

PIXMA G2510

La nueva gama de la serie PIXMA G incluye:

 • PIXMA G1510, skrivare för stora volymer till låg utskriftskostnad
 • PIXMA G2510, multifunktionsskrivare med hög kapacitet som också kopierar och scannar
 • PIXMA G3510, produktiv multifunktionsskrivare med 3 funktioner, Wi-Fi-anslutning hanterar utskrift, kopiering och scanning från smartphones och surfplattor via Canons app PRINT
 • PIXMA G4510, kompakt skrivare med 4 funktioner, automatisk dokumentmatare för 20 ark, trådlös anslutning till smarta enheter, hög kapacitet och låg kostnad per sida

Höj produktiviteten
PIXMA G-serien höjer produktiviteten och är framtagen för hem, hemkontor och mindre kontorsmiljöer. Driftskostnaderna hålls nere, kapaciteten är hög, hanteringen känns bekväm och effektiv för alla utskriftsbehov.

Viktiga egenskaper

 • Det svarta bläcket räcker till upp till 6 000 sidor och färgbläcken till 7 000 sidor1. Man kan alltså skriva ut under längre tid utan att behöva byta bläck och till en mycket låg kostnad per sida
 • Inställningen för automatiskt till-/frånslag av ström2 sparar energi när skrivaren inte används
 • Högkvalitativa utskrifter med pigmentbaserat svart bläck ger riktigt skarp text och de färgämnesbaserade bläcken ger livfulla bilder. Alla modellerna i den här serien kan skriva ut kantfria foton upp till format A4

Design och teknik
Skrivarna i den nya PIXMA G-serien har konstruerats med produktivitet och design i åtanke. Bläckbehållarna är vända framåt så att man enkelt kan bedöma återstående bläcknivåer. Behållarnas design minimerar eventuellt spill eller läckage och det går snabbt och enkelt att återfylla dem.

Alla skrivarmodellerna är enkla att installera och använda och ger högkvalitativa utskrifter på vanligt papper. PIXMA G2510 och PIXMA G3510 har också nya 1,2 tums mono LCD-segmentskärmar, medan PIXMA G4510 behåller den tvåradiga mono LCD-segmentskärmen. De praktiska skärmarna gör det enkelt att kopiera, kontrollera Wi-Fi-anslutning och felsöka.

Skrivhuvudssystemet FINE säkerställer pålitlighet och utskrift av stora volymer och tekniken med lufttäta bläckbehållare ser till att varje utskrift blir lika bra som den föregående.

Anslutningsmöjligheter
PIXMA G4510 och PIXMA G3510 har Wi-Fi, för trådlös utskrift med en laptop/PC eller smart enhet. Använd Canons app PRINT3 för utskrift, scanning och kopiering och för skrivarunderhåll. Via den appen nås även PIXMA Cloud Link, för trådlös utskrift av fotografier och dokument från molntjänster som Facebook, GoogleDrive, Dropbox, Instagram m.fl.

Båda modellerna är kompatibla med Mopria för Android. Utskrift kan alltså ske utan att fler appar behöver laddas ner. PIXMA G4510 är kompatibel med Apple AirPrint, som innebär att kompatibla iOS-enheter också kan skriva ut direkt.

PIXMA G4510 och PIXMA G3510 kan samtidigt hantera både vanlig Wi-Fi-anslutning via en router, och utan tillgång till Wi-Fi-router via Wireless Direct eller Access Point Mode4, något som gör det enkelt att ansluta en smart enhet till skrivaren.

Fotoutskrift
Kantfria 10 x 15 cm foton skrivs ut på endast 60 sekunder och i programmet My Image Garden finns många olika mallar att välja bland. Använd programmet för att skapa kreativa foton och skriv ut olika projekt med egna bilder.

Pappersmatningssystemet hanterar upp till 100 ark vanligt papper och skapar ett smidigt flöde för många olika utskriftsmaterial, inklusive glättat fyrkantigt fotopapper (13 x 13 cm).

Kreativitet
Använd flera kreativa plattformar och uträtta mer med skrivaren:

 • Med programmet PosterArtist Lite5 skapar och skriver man ut uppseendeväckande affischer och broschyrer för alla affärsändamål.
 • Experimentera med Canons app Message In Print6 genom att skicka osynliga meddelanden till släkt och vänner när foton skrivs ut med PIXMA G3510 och PIXMA G4510. Lägg till animeringar, URL-länkar eller text till fotot, som mottagaren sedan kan avkoda med appen Message In Print
 • Organisera foton, skapa collage eller tillverka personliga kalendrar och kort till vänner via online-plattformen My Image Garden – som är kompatibel med alla skrivare i PIXMA G-serien och har funktioner och program som Photo Layout Print och Full HD Movie Print
 • Skriv ut konstnärliga arbeten och hantverk från Canons kostnadsfria online-plattform Creative Park – delar till 3D-modeller, gratulationskort, ramar, masker med mera

Bekväm kopiering
Gör kopior av pappersdokument med en knapptryckning. Ta ett foto av något dokument med hjälp av funktionen Smartphone Capture and Copy i Canons app PRINT och förvandla det till en PDF-fil, som kan sparas, delas eller skrivas ut – perfekt för distansarbete.

Gör kopior av dubbelsidiga ID-kort med PIXMA G4510, att användas utomlands eller som personbekräftelse. Den här lättanvända funktionen innebär att en fram- och baksida kan scannas och skrivas ut på en enda sida.

Bekväm design
Den kompakta PIXMA G-serien sparar utrymme både i hemmet och på kontoret, men är optimal vad gäller både utskriftskvalitet och -kvantitet. De framåtvända bläckbehållarna gör det enkelt att se bläcknivåerna och vara förberedd.

Gör kopior7 med en knapptryckning med modellen PIXMA G2510 eller PIXMA G3510 som har inbyggda 1,2 tums LCD-skärmar. PIXMA G4510 har en tvåradig LCD-skärm som hjälp vid inställningar, trådlös status och felsökning.

Den nya PIXMA G-serien ger mindre företag och hemkontor kostnadseffektiva utskriftslösningar, ökar produktiviteten och möjliggör flexibla arbetssätt. Skrivarna garanterar högkvalitativa, hållbara utskrifter, vare sig det gäller livfulla foton eller dokument med professionellt utseende.


1 Antalet sidor är det beräknade värdet utifrån Canons egen testmetod, baserat på standarden ISO/IEC 24712 för simulering av tabeller och kontinuerlig utskrift, med utbyte av bläckbehållare efter inledande inställning. Sidantalet ska inte kombineras

2 Automatiskt till-/frånslag av ström aktiveras inte som standard. Inställningen måste aktiveras via snabbmenyn eller skrivardrivrutinen

3 Android och iOS

4 Wireless Direct är kompatibelt med PIXMA G4510, Access Point Mode är kompatibelt med PIXMA G3510

5 PosterArtist Lite (ver 2.6) laddas ner gratis från Canons supportwebbplats

6 Kräver Internet-anslutning och appen Message In Print, som kan hämtas gratis från App Store. Kompatibel med iPhone 6 eller senare enheter som använder iOS 9.0 eller senare. Din enhet måste vara ansluten till ett fungerande nätverk med trådlös kapacitet. Kräver att ursprungligt innehåll är skapat via appen/tjänsten Message In Print, sedan utskrivet på en kompatibel Canon-skrivare som lanserats i augusti 2009 eller senare, och levererats till mottagaren som ser bild och innehåll via den kompatibla appen Message In Print på sin kompatibla enhet. Kompatibla pappersformat: endast 10 x 15 cm och fyrkantiga 13 x 13 cm. Kompatibla media: endast Genuine Canon Photo Paper Glossy, Photo Paper Semi-Gloss, Photo Paper Luster och Photo Paper Matte. Vissa undantag kan förekomma

7 Upp till 20 kopior åt gången