Canon PowerShot SX70 HS – med kraftfull 65x zoom

Canon presenterar PowerShot SX70 HS, en bridgekamera med kraftfull 65x optisk zoom motsvarande 21–1365 mm brännvidd, med samma utseende och hantering som vanliga systemkameror, en 7,5 cm vinklingsbar LCD-skärm, 20,3 megapixels sensor och 4k Ultra High Definition-film. Det är en idealisk allt i ett-kamera för all slags fotografering, utan att behöva ta med sig flera objektiv

Med den allra senaste tekniken för att producera högupplösta bilder och 4k Ultra HD film

Kamerans 65x zoomobjektiv sträcker sig till en imponerande motsvarande brännvidd på 2730 mm med Canons zoomteknik ZoomPlus – perfekt för att fånga avlägsna objekt. Med den brännvidden står PowerShot SX70 HS väl rustad för att få med allt från till exempel konserter, examenstillfällen och till och med detaljerna på ett avlägset flygplan. Makroläget 0 cm innebär att fotografen kan fokusera på objekt som praktiskt taget vidrör objektivet – ett fantastiskt sätt att fånga de fina detaljerna på en urtavla, en tallrik med mat eller växter som står i blom. Inramningshjälpen för zoom med låsning hjälper till att bibehålla inramningen när supertelebilder tas, något som är viktigt när man tar snabba sporthändelser eller naturbilder.

Kamerans klassiska ergonomi och den högupplösta OLED sökaren ger stabil hantering och kontroll när bilderna ska komponeras, speciellt användbart på populära turistattraktioner eller när man är i rörelse.

Canon PowerShot SX70 HS har den allra senaste och supersnabba DIGIC 8-processorn, som ger högupplösta bilder, 4k Ultra High Definition-filmer och snabba bildserier på 10 bilder per sekund. Autofokusen är mycket svarsvillig och anpassningsbar, även i svaga ljusförhållanden. Kontinuerlig autofokus kan användas vid tagningar med 5,7 bilder per sekund för att fånga spontana ögonblick på ett bekvämt sätt.

DIGIC 8-processorn hanterar kamerans 4k Ultra HD-kapacitet, inklusive 4k time lapse-filmer och 4k frame grab. Fantastiska landskap och speciella minnen kan alltså fångas och bevaras i högsta upplösning.

PowerShot SX70 HS förbättrade 20,3 MP CMOS-sensor av 1/2,3-typ ökar upplösningen med 25 %, jämfört med föregångarmodellen SX60 HS på 16,1 MP. Detta ger en helt ny upplevelse av bildernas detaljer och intensitet. Sensoruppgraderingen innebär också att stora utskrifter av bilder tagna med kameran gör rättvisa åt ovärderliga familjeminnen när de får hedersplats på väggen.

Förutom skarpa JPEG-bilder tar PowerShot SX70 HS bilder i RAW-format, något som öppnar upp en hel värld av professionella tekniker för efterbearbetning och ger obegränsade möjligheter att skapa riktigt imponerande bilder.

Det är enklare än någonsin att synkronisera bilder eller filmer till en smart enhet, PC eller Mac1 via läget Auto Image Sync and Transfer i Canons app Camera Connect (iOS/Android), eller Image Transfer Utility 2 för PC och Mac. PowerShot SX70 HS har också en funktion för fjärrtagning med direktvisning, så att bilderna kan tas fjärrstyrt via en smartphone2. Nu kommer samtliga personer med på familjeporträttet!

Canons nya förstklassiga superzoomkamera är kompakt och lätt och ger en mycket flexibel tagningsupplevelse. Den tar allt ifrån en videoblogg till Afrikas vilda djur eller porträtt på nära och kära vid en familjetilldragelse. Det här är en allroundkamera som ser till att fotografen kommer närmare händelsernas centrum, när det verkligen gäller.

Rek pris inkl. moms: 6199 kr
Säljstart: november 2018

Mer information finns på: https://www.canon.se/cameras/powershot-sx70-hs/

Främsta fördelar:

 • Utseende och känsla som hos en systemkamera, med allt-i-ett och lättanvänt gränssnitt
 • Flexibla tagningar med 65x superzoom och 10 bilder per sekund
 • Dokumentera viktiga minnen i RAW och 4k UHD-film
 • Pålitlig snabb autofokus även i svaga ljusförhållanden
 • Stöd för smartphone och dator via Bluetooth eller Wi-Fi

Medföljer leveransen:

 • Canon PowerShot SX70 HS
 • Batteriladdare LC-E12E
 • Laddningsbart litiumjonbatteri LP-E12
 • AC Nätkabel (E)
 • Linsskydd
 • Kamerarem NS-DC11
 • Manualkit


1 Datorer: Mac och PC som kör Canon Image Transfer Utility 2, se specifikationerna för detaljer

2 Mobiler: Kompatibla iOS- och Android-enheter med Canons app Camera Connect, se specifikationerna för detaljer

Ytterligare information