Uttalande SVT-programmet Uppdrag Granskning

UTTALANDE


SVT-programmet Uppdrag Granskning har publicerat ett inslag där de granskar en affär mellan Canon Medical Systems Sweden och Akademiska Sjukhuset/Region Uppsala. I programmet ges bilden av att det förekommit tveksamma eller misstänkta otillåtna handlingar, vilket dementeras av Canon Medical Sweden. Canon Medical Systems Sweden är en separat juridisk legal enhet varför Canon Svenska eller våra Canon Business Centers inte kan kommentera eller spekulera i inslagets innehåll.


Vi hänvisar istället till Canon Medical Swedens officiella uttalande.


Vi arbetar alltid med utgångspunkt i vår företagsfilosofi; KYOSEI – att leva och arbeta för allas bästa. Alla anställda utgår från vår Code of Conduct som reglerar vårt sätt att agera och göra affärer på.


Christer Byfors, VD, Canon Svenska AB.