MAXIFY MB5050

Snabb allt-i-ett-enhet med Wi-Fi för mindre kontor med höga krav. Med automatisk dokumentmatare, dubbelsidig utskrift, användningskontroller och övervakning samt kraftfull smartphone- och molnanslutning.

MB5050

Fördelar

 • Snabb allt-i-ett-enhet för mindre kontor med hög arbetsbelastning, med funktioner för utskrift, kopiering, scanning och fax
 • Med snabb första utskrift samt 15 sidor per minut i färg och 23 sidor per minut i svartvitt behöver du inte vänta länge på dokument
 • Wi-Fi- och Ethernet-anslutning: skriv ut från och scanna till datorer, smartphones, surfplattor och molntjänster
 • Integrerad automatisk dokumentmatare för 50 ark och papperskassett för 250 ark
 • Skriv ut upp till 2 500 sidor i svartvitt och 1 500 sidor i färg med XL-bläckpatroner som kan bytas separat

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon MAXIFY MB5050

Allt-i-ett-enhet för mindre kontor


Med den här kraftfulla allt-i-ett-enheten designad för högbelastade mindre kontor med utskriftsvolymer på mellan 250 och 1 500 sidor per månad, upprätthåller du produktiviteten och anslutningarna. Med Wi-Fi- och Ethernet-anslutning samt professionell utskriftskvalitet – och användningskontroller för ökad trygghet – är den perfekt på kontoret.

Snabb dokumentutskrift


Nu behöver du aldrig mer vänta på dina affärsdokument. Snabba ISO-utskriftshastigheter för A4-dokument på 23 sidor per minut i svartvitt och 15 sidor per minut i färg kombineras med en lika snabb tid till första utskrift på ca 7 sekunder.

Företagskvalitet


DRHD-bläck (Dual Resistant High Density) ger skarp text och levande färger. Dessa pigmentbläck har en enastående beständighet – och bleknar därför inte med tiden – och är även motståndskraftiga vilket gör dem perfekta för högkvalitativa affärsdokument.

Kostnadseffektivitet


Skriv ut upp till 2 500 A4-dokument i svartvitt och 1 500 A4-dokument i färg med XL-bläckpatroner. Bläckpatroner som kan bytas separat ger maximal produktivitet med minsta möjliga avfall. Flerpacksalternativet med 4 färger innehåller en fullständig uppsättning utbytespatroner, vilket ger en ännu mer kostnadseffektiv lösning.

Produktivitet som du kan lita på


Du kan enkelt utföra alla uppgifter inklusive flersidig scanning och kopiering tack vare en papperskassett för 250 ark, en integrerad automatisk dokumentmatare för 50 ark och en stor pekskärm i färg. Du kan även enkelt göra dubbelsidiga utskrifter vilket ökar professionaliteten och minskar pappersförbrukningen.

Anslutningar


Med MAXIFY Cloud Link kan du skriva ut från populära molntjänster som Evernote, Dropbox, OneDrive eller Google Drive direkt från utskriftsskärmen eller från en smartphone med hjälp av appen MAXIFY Printing Solutions. Det finns också stöd för funktionerna Scanna till e-post, Scanna till molnet, Apple AirPrint och Google Cloud Print.*

*Scanna till moln och scanna till e-post är endast tillgängligt för dem som använder äkta Canon-bläck

Utmärkelser

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon MAXIFY MB5050, dess funktioner och vad den kan göra.

Quick 1st Print

Första utskriften på 7 sek

50-sheet ADF

Automatisk flersidig kopiering

Connectivity (Wi-Fi and Ethernet)

Använd trådlöst och dela

250 Sheet Capacity

Produktiv pappershantering

Scan to Cloud

Överför dokument till molntjänster*

Touch Screen

Lättanvänd 7,5 cm pekskärm

Scan to USB Memory

Scanna till USB-minne

Tablet and smartphone ready

Klar för surfplatta och smartphone

 • MAXIFY MB5050
 • Nätkabel
 • Bläckpatroner för installation
 • Installations-CD för Windows (Mac-drivrutiner finns tillgängliga online)
 • Handböcker
 • Fax-/telefonsladd

MAXIFY MB5050 Betyg och recensioner