MAXIFY-skrivare

Upptäck Canons fullständiga serie av produktiva MAXIFY-företagsbläckstråleskrivare: snabba dokumentutskrifter av hög kvalitet för hemmakontor och mindre kontor

Allt-i-ett-företagsbläckstråleskrivare

De här MAXIFY-multifunktionsföretagsskrivarna med funktioner för utskrift, kopiering, skanning och faxning samt stora automatiska dokumentmatare är det perfekta tillbehöret för ditt kontor.

MAXIFY MB2050

MAXIFY MB2050

Den här kompakta allt-i-ett-enheten erbjuder effektiva färgutskrifter med företagskvalitet för hemmakontor och har Wi-Fi, automatisk dokumentmatare, dubbelsidig utskrift samt funktionen Scanna till molnet.

MAXIFY MB2150

MAXIFY MB2150

Enastående bläckstrålebaserad multifunktionsfärgskrivare, -scanner, -kopiator och -fax, med utskrifts- och scanningsstöd för mobila enheter och molntjänster, 19 sidor per minut i svartvitt och flera nätverksfunktioner.

MAXIFY MB2350

MAXIFY MB2350

Snabb och produktiv allt-i-ett-enhet som ger färgutskrifter med företagskvalitet för hemmakontor. Den har Wi-Fi och Ethernet, pekskärm samt smartphone- och molnanslutningar.

MAXIFY MB2750

MAXIFY MB2750

Allt-i-ett-enhet med färg för hemmakontor. Canon MAXIFY MB2750-serien tillhandahåller mobil utskrift och molnintegrering, samtidigt som dess papperskapacitet på 500 ark och snabba utskriftshastighet på 24 sidor per minut i svartvitt maximerar produktiviteten.

MAXIFY MB5050

MAXIFY MB5050

Snabb allt-i-ett-enhet med Wi-Fi för mindre kontor med höga krav. Med automatisk dokumentmatare, dubbelsidig utskrift, användningskontroller och övervakning samt kraftfull smartphone- och molnanslutning.

MAXIFY MB5150 series

MAXIFY MB5150 series

Robust bläckstrålebaserad multifunktionsfärgskrivare, -scanner, -kopiator och -fax, med stöd för mobila enheter och molntjänster, snabba 24 sidor per minut och enkel nätverksintegrering.

MAXIFY MB5350

MAXIFY MB5350

Kraftfull allt-i-ett-enhet för de mest krävande mindre kontorsmiljöerna. Med snabb dubbelsidig utskrift och scanning, 500 arks papperskapacitet, användningskontroller samt smartphone- och molnanslutning.

MAXIFY MB5450 Series

MAXIFY MB5450 Series

Allt-i-ett-färgskrivare, -fax, -scanner och -kopiator, som skriver ut med 24 sidor per minut i svartvitt och 15,5 sidor per minut i färg. Den robusta Canon MAXIFY MB5450-serien är byggd för produktivitet och kompromissar inte med prestanda, kvalitet eller tillförlitlighet.

Skrivare

Med produktiv utskrift av A4-dokument är de här MAXIFY-dokumentskrivarna det perfekta valet för det mindre kontoret.

MAXIFY iB4050

MAXIFY iB4050

Höghastighetsskrivare för mindre kontor med inbyggt Wi-Fi och Ethernet, mobil utskrift och molnutskrift. Den har dubbelsidig utskrift och bläckpatroner med hög kapacitet för effektiv, högkvalitativ utskrift av företagsdokument.

MAXIFY iB4150

MAXIFY iB4150

Konstruerad för produktivitet, prestanda och tillförlitlighet. Snabba 24 sidor per minut i svartvitt och 15,5 sidor per minut i färg med en kapacitet på upp till 2 500 sidor, låga driftskostnader, plus Wi-Fi – perfekt för mindre kontor.