MAXIFY-skrivare för småföretag

Optimera potentialen i ett mindre kontor med de robusta och produktiva MAXIFY-skrivarna för små företag. Den perfekta lågkostnadslösningen för utskrifter på mindre kontor med upp till fem anställda, där man skriver ut mellan 250 och 1 500 sidor per månad.

MAXIFY-convinience-and-speed

Bekvämt och snabbt

Du kan få lättanvänd dokumenthantering för flersidiga utskrifter med vår serie med skrivare för stor papperskapacitet och allt-i-ett-enheter med inbyggd automatisk dokumentmatare för 50 ark. Snabb företagsmässig utskriftshastighet och snabb första utskrift gör att du inte längre behöver vänta på dina dokument. Med allt-i-ett-skrivare för småföretag kan du spara dina favoritåtgärder för snabb åtkomst nästa gång.

Trådlös anslutning

Med Wi-Fi- och Ethernet-anslutning kan du enkelt dela skrivar- och scanningsfunktioner och skriva ut från valfri plats. Trådlös utskrift från smartphones och surfplattar är enkelt med Canons MAXIFY Printing Solutions-app eller Apple AirPrint™. Du kan skriva ut via ett trådlöst nätverk, ad hoc med åtkomstpunktsläget eller via internet med molnfunktionalitet.

Ta reda på mer

MAXIFY-Wireless-Connectivity
MAXIFY-Printer-Control

Skrivarkontroll

Extra trygghet får du med ett fjärranvändargränssnitt som gör att du kan övervaka och kontrollera skrivaren för småföretaget via nätverket. Du kan kontrollera skrivarstatus och bläcknivåer, samt även övervaka den totala användningen eller utskrifter för vissa typer, t.ex. svartvita dubbelsidiga utskrifter. Du kan även fjärrbegränsa vissa åtgärder, t.ex. färgutskrifter, och ställa in skrivarinställningar, t.ex. för Cloud Link.

Avancerad scanning

Med funktionen för att scanna till e-postmeddelanden på allt-i-ett-skrivare för småföretag kan du skicka inscanningen direkt från skrivaren till valda e-postadresser, eller skapa utkasts-e-postmeddelanden med det scannade dokumentet som bilaga till en webbposttjänst (Gmail, MS Exchange, Yahoo!). Du kan även överföra scannade dokument direkt till Evernote, Dropbox, Google Drive och SkyDrive eller scanna till en plats i nätverket.

MAXIFY-Advanced-Scanning
MAXIFY-save money on ink and paper.

Spara pengar på bläck och papper

Med XL-bläckpatronerna med hög kapacitet kan du skriva ut upp till 2 500 svartvita dokument och 1 200 färgdokument till en låg kostnad per sida. Flerpacksalternativet med 4 färger innehåller en fullständig uppsättning utbytespatroner, vilket ger en ännu mer kostnadseffektiv utskrifter. Tack vare den automatiska dubbelsidiga utskrifter sparar du papper och skapar dubbelsidiga dokument med professionellt utseende.

Jobbar du hemifrån?

Se vårt utbud av MAXIFY-skrivare för hemmakontoret som ger hög produktivitet och är perfekta för dem som har kontoret hemma.

Våra MAXIFY-skrivare för hemmakontoret

MAXIFY-Working-from-home

AirPrint är ett varumärke som tillhör Apple Inc.