Bläckpatroner för PIXMA bläckstråleskrivare

En del saker fungerar bättre tillsammans. Därför är det smart att använda Canons originalbläck och fotopapper, som utformats för att fungera perfekt i PIXMA-skrivare, för bästa möjliga resultat. Använd Canons bläck för snygg och varaktig utskriftskvalitet.

Varför ska jag använda originalförbrukningsartiklar från Canon?

Äkta Canon-bläck tar fram det bästa hos din Canon-skrivare. Du är alltid garanterad ett perfekt resultat. Bläck från Canon gör att Canon-skrivaren kan prestera optimalt.

Klarare, mer korrekta färger


Sammansättningen i originalbläck från Canon gör att du får otroligt klara och korrekta färger som verkligen gör fotona minnesvärda. Hudtoner är mycket naturliga samtidigt som ljusa färger är levande men ändå verklighetstrogna. Det pigmentbaserade svarta bläcket för utskrift av dokument ger skarpa, tydliga utskrifter av små bokstäver och smala streck.

Långlivade foton


Originalbläck och fotopapper från Canon är framställda för att passa varandra. Resultatet blir utskrifter i ypperlig kvalitet som håller länge efter att de har skrivits ut. När du skriver ut på våra fotoskivare med originalbläcken ChromLife100, ChromaLife100+ eller LUCIA på fotopapper från Canon får du foton som håller hela livet.

Skydda din skrivare


Canons unika FINE-skrivhuvudsteknik som finns i alla PIXMA-skrivare ger enastående bildkvalitet och utskrift av dokument i hög hastighet. Med bläckmunstycken med diamateröppningar på endast 0,009 mm är det viktigt att använda bläck som är specifikt framtaget för att fungera med de exakta FINE-skrivhuvudena. Med originalbläck behåller du utskriftskvaliteten och förlänger skrivarens livslängd.

Hur känner jag igen originalbläck?

Originalbläckpatroner från Canon levereras i två förpackningstyper: papper och plast. Nedan hittar du information om hur du känner igen dem.

Papperförpackning för bläckpatroner

Copy of [MASTER] Picture_XL-inks

För att du ska kunna känna igen originalbläck från Canon finns ett unikt Canon-hologram på kartongförpackningen till alla originalbläckpatroner. Hologrammen har unika egenskaper där utseendet förändras beroende på betraktningsvinkeln. Orden "Canon" och "Genuine" visas i vissa vinklar och raka linjer ändras till vågformade linjer.

Plastförpackning för bläckpatroner

Copy of [MASTER] Picture_XL-inks

Blisterförpackningen (värmegjuten plast) ger detaljhandeln optimalt produktskydd och effektiv hyllpresentation. Den unika och exklusiva Canon-formen på blisterförpackningar för bläckpatroner kombinerad med den höga ytkvaliteten (utskrift och sammanfogning) gör att du enkelt känner igen en originalprodukt. Våra blisterförpackningar för bläckpatroner tillverkas av minst 70 % återvunnet material.

Hitta information om bläcksystemstypen och tekniken bakom PIXMA-bläcket. Förstå hur man räknar ut antalet sidor som du kan skriva ut med varje färg och hur mycket du kan spara med XL-bläck.

FINE-kassetter

[MASTER] Picture_FINE Cartridge

FINE-kassettsystemet är väldigt bekvämt med bara två kassetter att byta ut. Färgkassetten innehåller bläck i cyan, magenta och gul medan den svarta kassetten innehåller pigmenterat svart bläck för textutskrift. Systemet används normalt i instegsmodeller.

Separata bläckpatroner

[MASTER] Picture_Single Inks

System med separata bläckpatroner optimerar bläckeffektiviteten eftersom varje färg har sin egen utbytbara behållare. Det går alltså att ersätta en enskild färg som har tagit slut. Med minst 5 färger ger systemen med separata bläckpatroner förstklassiga utskrifter. Dessa system används i skrivare i mellanklass till avancerade skrivare.

Spara pengar med XL-bläck

Spara pengar när du köper äkta Canon-bläck med XL-patroner med hög kapacitet som gör att du kan skriva ut mer för mindre pengar. Spara med dubbel- och flerförpackningar – de här praktiska paketen ger mycket för pengarna.

Bläckkapacitet

Antalet sidor som du kan skriva ut med en enda bläckpatron – även kallat "bläckkapacitet" – är en viktig faktor att ta ställning till, både när du ska köpa en ny bläckpatron och en helt ny skrivare.

Sökverktyg för förbrukningsartiklar

Hitta rätt bläckkassett eller bläckpatron och papper till din PIXMA-skrivare med vårt sökverktyg för förbrukningsartiklar. Skriv ut tåliga foton av hög kvalitet och proffsiga dokument med hjälp av förbrukningsmaterial från Canon.