Professionella PIXMA-fotoskrivare

Ta fullständig kreativ kontroll över dina bilder med de professionella PIXMA-fotoskrivarna som alltid ger de resultat som dina bilder förtjänar. Med 8-, 10- eller 12-bläckssystemet har de här A3-skrivarna utformats för att uppfylla alla fotografers krav: från avancerade amatörer till verkliga proffs.


PIXMA PRO-10S

Gallerikvalitet

  • Professionell A3+ fotoskrivare

  • Pigmentbaserat bläck i 10 färger med bläcket Chroma Optimizer

  • Trådlös anslutning och Ethernet-anslutning

  • Molnanslutning och integrering med professionella fototjänster

  • 3 monokroma bläckpatroner, ger snygga gråskalor

PIXMA PRO-100S

Levande och spännande

  • Skrivare för A3+-foton av fantastisk kvalitet

  • Fylliga färger med färgämnesbaserat 8-bläcksystem

  • Trådlös anslutning och Ethernet-anslutning

  • Molnanslutning och integrering med professionella fototjänster

  • 3 monokroma bläckpatroner, ger snygga gråskalor

Välja rätt fotoskrivare

Canon Explorer David Noton testar skrivarserien PIXMA Professional och förklarar skillnaden mellan pigmentbaserade och färgämnesbaserade bläcksystem.

Färgmatchning från skärm till utskrift

Läs mer om att välja rätt fotopapper och utskriftsprogramvara för dina bilder. Canon förklarar foto- och Fine Art-papper och varför det är så viktigt att kalibrera skärmen och välja rätt ICC-profil.

Fine Art- och fotoutskrifter

En djupgående analys av utskrifter – från att välja färgrymd för bilderna till den färdiga utskriften. En stegvis guide för PIXMA Print Studio Pro plug-in för Adobe Photoshop och Lightroom.

Profiler

Skapa ICC-profiler med programvaran för färghantering

Skapa enkelt ICC-profiler som är optimerade för din skrivare, ditt papper och din unika arbetsmiljö med hjälp av din spektrometer och Canons Color professionella färghanteringsprogramvara. Den har en guide som är lätt att följa, och från den kan du skriva ut måttdiagram som kan skannas med en mängd X-Rite-kalibreringsenheter (Eye-One PRO, Color Munki) - vilket hjälper dig att få den höga färgkvalitet och -exakthet som du kräver.

Sätta bläck på papper

De högkvalitativa foton som du får med de professionella fotoskrivarna i PIXMA-serien är resultatet av en perfekt kombination av din passion av vår teknik. Canon har investerat många år i att ta fram FINE-skrivhuvudtekniken och att förfina bläck så att du ska kunna njuta av dagens fina resultat. Med ett professionellt, pigmentsbaserat 12- och 10-bläckssystem och ett särskilt färgbaserat 8-bläckssystem kan både kreativa användare och företagsanvändare hitta en A3-fotoskrivare som ger utskrifter av otrolig kvalitet, kostnadseffektivt och produktivt.

Svartvita utskrifter

Den professionella PIXMA-skrivarserien har 3 eller 5 bläckpatroner enbart för svartvita utskrifter, en inställning för svartvita foton samt funktioner som Chroma Optimizer som ger enhetlig glans och förbättrad svärta – kvaliteten hos professionella svartvita utskrifter höjs till en helt ny nivå.

Support för din professionella PIXMA-fotoskrivare

Hämta drivrutiner, firmware och handböcker och få tillgång till onlineresurser för teknisk support och felsökning för din professionella PIXMA-fotoskrivare.

Leta efter tidigare professionella bläckstråleskrivare

Hitta specifikationer och information om kompatibla förbrukningsvaror för tidigare professionella PIXMA-fotoskrivare i produktarkivet.