Utbud av PIXMA bläckstråleskrivare

Utforska Canons fullständiga serie av eleganta PIXMA-bläckstråleskrivare som utformats för snabba utskrifter av dokument och foton av hög kvalitet.

3-i-1 bläckstråleskrivare

Dessa kompakta och eleganta PIXMA-allt-i-ett-skrivare kan både skriva ut, kopiera och skanna och smälter perfekt in i ditt hem.

PIXMA MG7700 Series

PIXMA MG7700 Series

Förstklassig allt-i-ett-enhet med ett 6-färgssystem för utskrift av enastående vackra foton utan att kompromissa med hastigheten eller kvaliteten. Anslut till smarta enheter och molnet via intuitiv pekkontroll.

MG6800 series

MG6800 series

Den här högpresterande allt-i-ett-skrivaren med fem bläckpatroner har Wi-Fi och pekskärm. Du kan enkelt skriva ut dokument och foton direkt från smarta enheter och få tillgång till molnlagringstjänster.

MG5700 series

MG5700 series

Skriv ut och scanna enkelt via smarta enheter och molnet. Känn glädjen i att skapa vackra bilder och dokument med den här mångsidiga, användarvänliga allt-i-ett-skrivaren med fem bläckpatroner.

PIXMA MG4250

PIXMA MG4250

Kompakt och snygg allt-i-ett-skrivare med funktioner för utskrift, kopiering och scanning. Med Auto Duplex, färgskärm och Wi-Fi, samt funktioner för utskrift från smarttelefon och Internet och stöd för Apple AirPrint.

PIXMA MG3650

PIXMA MG3650

Anslut enkelt till smarta enheter och molnet med hjälp av denna kompakta allt-i-ett-enhet med Wi-Fi. Upplev snabb, högkvalitativ utskrift, kopiering och scanning med dubbelsidig utskrift och XL-bläckpatroner som tillval.

PIXMA MG3050 series

PIXMA MG3050 series

Allt-i-ett-färgskrivare, -scanner och -kopiator med Wi-Fi-anslutning och molnfunktioner – perfekt för hemanvändare som vill skriva ut från sina surfplattor, smartphones, bärbara datorer eller kameror.

PIXMA MG2950

PIXMA MG2950

Upplev en trådlös tillvaro med denna prisvärda, kompakta Wi-Fi-allt-i-ett-skrivare som gör det enkelt att skriva ut från en smartphone, surfplatta, kamera eller molnet. Det är bara att ansluta, kopiera, skriva ut eller scanna.

PIXMA MG2550S

PIXMA MG2550S

Den perfekta allt-i-ett-enheten för utskrift, scanning och kopiering. Från stora textdokument till familjebilder – den kompakta Canon PIXMA MG2550S är framtagen för kvalitet och enkel användning.

PIXMA MG2550

PIXMA MG2550

Användarvänlig, liten allt-i-ett-skrivare, -scanner och -kopiator i en elegant vit finish med kostnadseffektiva XL-kassetter som tillval och programvara för smart webbplatsutskrift.

PIXMA MG2450

PIXMA MG2450

Kompakt allt-i-ett-skrivare för enkel utskrift, scanning och kopiering i hemmet ger möjlighet att använda kostnadseffektiva XL-bläckkasetter och programvara för smart webbplatsutskrift.

4-i-1 bläckstråleskrivare

PIXMA-allt-i-ett-skrivare har funktioner för utskrift, kopiering, skanning, fax och ADF. Den perfekta medarbetaren på hemmakontoret.

MX925

MX925

Kraftfull och produktiv allt-i-ett-skrivare med fem bläckpatroner, XL- och XXL-bläckpatroner som alternativ, Wi-Fi, Ethernet och 35-sidors dubbelsidig automatisk dokumentmatare. Avancerad mediehantering med 250-arks pappersfack, dubbelsidig utskrift och Direct Disc Print.

PIXMA MX725

PIXMA MX725

En förstklassig trådlös allt-i-ett-skrivare med fem bläckpatroner och Ethernet, mobil anslutning och molnanslutning samt en 35-arks automatisk dokumentmatare för högproduktiv utskrift, scanning, kopiering och faxning av dubbelsidiga dokument hemma eller på kontoret.

PIXMA MX535

PIXMA MX535

Du kan enkelt skriva ut, kopiera, scanna och faxa med den här molnaktiverade allt-i-ett-skrivaren. Tack vare Wi-Fi-anslutningar kan funktioner delas mellan flera datorer samt smarta enheter.

PIXMA MX475

PIXMA MX475

Skriv ut, kopiera, scanna och faxa enkelt med den här prisvärda Wi-Fi-allt-i-ett-skrivaren. Dela funktioner mellan flera datorer samt mobila enheter och använd kostnadseffektiva XL-kassetter som tillval.

MX495

MX495

Anslut till molnet med denna prisvärda allt-i-ett-enhet med Wi-Fi®. Den är perfekt för hemmet eftersom du enkelt kan skriva ut, kopiera, scanna, faxa och dela funktioner mellan flera enheter, inklusive smartphones och surfplattor.

Bläckstråleskrivare för dokument och foton

PIXMA dokument- och fotoskrivare skriver ut både på A4 och A3 och smälter in perfekt både i hemmet och på kontoret.

PIXMA iX6850

PIXMA iX6850

Den här högeffektiva A3+-kontorsskrivaren har Wi-Fi- och Ethernet-anslutning samt utskrift från mobila enheter. Med 5 separata bläckpatroner skapas effektivt affärsdokument och -foton med fantastisk kvalitet.

PIXMA iP8750

PIXMA iP8750

Få foton av enastående kvalitet i upp till A3+ med den här förstklassiga skrivaren med 6 separata bläckpatroner. Skriv ut trådlöst i hela hemmet, inklusive från smartphones, surfplattor och Wi-Fi-kameror. Perfekt för fotoentusiaster.

PIXMA iP7250

PIXMA iP7250

Högeffektiv fotoskrivare med fem separata bläckbehållare, Wi-Fi-anslutning och utskrift från smarttelefon. Diskret design med två helt integrerade pappersfack, automatisk dubbelsidig utskrift och Direct Disc-utskrift.

PIXMA iP2850

PIXMA iP2850

Den här kompakta skrivaren ger prisvärda utskrifter av hög kvalitet tack vare Canons FINE-teknik och XL-bläckkassetter som tillval. Med USB-anslutning är det den perfekta personliga skrivbordsskrivaren.

PIXMA iP110 with battery

PIXMA iP110 with battery

Koppla upp dig och skriv ut var du än befinner dig med den ultimata bärbara skrivaren. Denna lättviktsskrivare ryms i en laptopväska och kan skriva ut direkt från smarta enheter eller molnet – med enastående resultat.

PIXMA iP110

PIXMA iP110

Koppla upp dig och skriv ut var du än befinner dig med den ultimata bärbara skrivaren. Denna lättviktsskrivare ryms i en laptopväska och kan skriva ut direkt från smarta enheter eller molnet – med enastående resultat.

Bläckstrålefotoskrivare

Det går lätt att skriva ut foton av proffskvalitet i storlekar från 10 x 15 cm upp till A3+ med PIXMA:s professionella fotoskrivare.

PIXMA PRO-1

PIXMA PRO-1

Få den ultimata kvaliteten. Skapa professionella, säljbara utskrifter med den här A3+-skrivaren med 12 färger utan att skicka bilderna till ett fotolabb. Hög produktivitet och stöd för olika utskriftsmaterial ger maximal vinst.

PIXMA PRO-10S

PIXMA PRO-10S

Med den här skrivaren med pigmentbaserat bläck i 10 färger får du utskrifter av gallerikvalitet som du stolt kan visa upp eller sälja. Fullständig molnanslutning ger enkel integrering med professionella redigerings- och lagringsappar.

PIXMA PRO-100S

PIXMA PRO-100S

Den här professionella A3+-skrivaren har färgämnesbaserat bläck i 8 färger för utskrifter av gallerikvalitet som du stolt kan visa upp eller sälja och Wi-Fi- och fullständig molnanslutning för enkel integrering med befintliga arbetsflöden.

PIXMA Support & hämtningar av programvara

Hämta drivrutiner, programvara, firmware och handböcker och få tillgång till onlineresurser för teknisk support och felsökning för din PIXMA-bläckstrålefotoskrivare.

Arkiverade PIXMA-skrivare

Hitta specifikationer och information om kompatibla förbrukningsvaror för tidigare professionella PIXMA-bläckstråleskrivare i vårt produktarkiv.