PIXMA-programvara

Skrivarna i PIXMA-serien och allt-i-ett-enheterna ger dig enastående utskriftskvalitet och mångsidiga programvaror som inspirerar dig. Genom att förenkla hur dina foton organiseras och skrivs ut, inklusive foton från Facebook, kan du väcka gamla minnen till liv igen. Scanna dokument, skapa PDF-filer och gå in på exklusiva onlinetjänster utan krångel.

My Image Garden

Utnyttja din PIXMA-enhet fullt ut. Gör det enklare att organisera och skriva ut foton med programvaran My Image Garden. Den samlar alla verktyg du behöver för att inspirera dina kreativa idéer med automatiska förslag, medföljande mallar och mycket mer.

My Image Garden -banner

Titta på guiden till My Image Garden

CREATIVE PARK PREMIUM

CREATIVE PARK PREMIUM är en onlinetjänst för alla som använder Canons originalbläck. Där kan du bland annat hämta fotografier, illustrationer, pappershantverk och mycket mer från internationellt erkända fotografer och konstnärer.

Det kommer nytt innehåll hela tiden för att inspirera din kreativitet. Bläddra, hämta och skriv enkelt ut innehållet från My Image Garden, direkt från skärmen på en molnutskriftsförberedd PIXMA eller via appen Canon PRINT
.

[MASTER] Picture_Creative Park_184x34
Creative Park är en onlinetjänst där du kan skapa egna, personliga gratulationskort, kalendrar och många andra roliga foto- och pappersföremål.

Prova Creative Park nu

Organisera dina bilder

Hitta foton på din dator, även de du har glömt bort. My Image Garden organiserar automatiskt dina bilder efter datum då de togs och visar dem i kalendervy. Den inbyggda tekniken för ansiktsigenkänning gör det enkelt att organisera dina bilder efter vem som finns på fotot. Du kan också enkelt gruppera bilderna efter händelser som bröllop, födelsedagar etc.

Skapa och skriv ut

Det har aldrig varit enklare att skriva ut dina foton. My Image Garden samlar alla utskriftsinställningar som papperstyp, format och ramar i en enda skärm som är enkel att navigera i. Det går snabbt och enkelt att förvandla dina foton till konstverk med de olika mallarna och fotofiltren som medföljer. Skapa och skriv ut personliga kort, kalendrar och fotokollage med menyn My Art.

Full HD-filmutskrift

Fånga de bästa ögonblicken från dina filmer. Spela upp filmen du spelat in med en Canon-kamera och välj ut filmrutor att skriva ut en och en, flera tillsammans eller arrangerade för att berätta en historia.

Direktpåskrift på skiva

Ger dina skivor en smart och proffsig finish. Funktionen Direct Disc-utskrift gör att du kan skriva ut direkt på utskrivningsbara skivor. Med mallarna kan du formge din egen etikett med dina egna bilder och text.

Snabbmeny

[IMAGE] Easy-WebPrint-Ex-logo

Easy-WebPrint EX

Ta kontroll över webbutskrifterna

Easy-WebPrint EX är ett tilläggsprogram till Microsoft Internet Explorer som enkelt låter dig välja delar av en webbsida och "klippa ihop" dem till ett enda dokument att skriva ut.

psp-logo.png

Print Studio Pro

Effektivisera ditt arbetsflöde

Canons Print Studio Pro plug-in utgör den perfekta länken mellan din bild och den färdiga utskrivna produkten. Den här unika programvaran har utformats särskilt för professionella PIXMA-skrivare och med den får du enkelt fotoutskrifter av expertkvalitet.

Ta reda på mer

Easy Photo-Print+

Easy_Photo_Print_Thumb


Easy-PhotoPrint+

Få utlopp för din kreativitet och skapa dina egna gratulationskort och kalendrar


Den här funktionen är inbyggd i appen Canon PRINT. Den ger användare av surfplattor möjlighet att skapa egna gratulationskort, kalendrar, kollage och mycket mer, genom att använda bilder som finns på den smarta enheten eller på sociala nätverk som Facebook.

Ladda ned gratisappen Canon PRINT och registrera din molnaktiverade skrivare för att börja skapa egna projekt för släkt och vänner.

Full HD-filmutskrift finns tillgängligt på utvalda Canon Digital IXUS-, PowerShot- och EOS-kameror samt Legria-videokameror.

Kontrollera de individuella produktspecifikationerna för att se vilka funktioner som finns tillgängliga och vilken programvara som stöds.