MAXIFY GX4050

MegaTank-skrivare

Canon MAXIFY GX4050

Skriv ut stora volymer affärsdokument av hög kvalitet samtidigt som du gör stora besparingar på kostnad per sida1 och den totala ägandekostnaden2 med den här lättanvända 4-i-1 MAXIFY GX-skrivaren med MegaTank och automatisk dokumentmatare, Wi-Fi och Ethernet.

Enastående produktivitet, klassledande kostnad per sida och total ägandekostnad3

Kostnad per sida (CPP) är det belopp som krävs för att skriva ut en sida. Det fastställs genom att kostnaden för bläcket delas med sidkapaciteten.

Den totala ägandekostnaden (TCO) är en beräkning av vad en skrivare skulle kosta dig baserat på den ursprungliga inköpskostnaden för maskinvaran plus kostnaderna för bläck under en viss tid.

MAXIFY GX4050

En MegaTank-företagsskrivare av hög kvalitet för stora volymer med extremt låga driftskostnader.
MAXIFY

Jämför funktionerna

Välj skrivaren för hemmabruk som passar dina behov bäst.

MAXIFY GX-serien

MAXIFY GX3000 Series

MAXIFY GX3050

MAXIFY GX4000 Series

MAXIFY GX4050

Funktioner

Skriv ut, kopiera, scanna med Wi-Fi och molnet
Skriv ut, kopiera, scanna och faxa med automatisk dokumentmatare, Wi-Fi/Ethernet och molnet

Utskriftsteknik

Skrivare med påfyllningsbara bläckbehållare
Skrivare med påfyllningsbara bläckbehållare

Sidkapacitet (färgutskrift av A4-dokument)

Svart: 6 000 sidor4 (9 000 sidor i ekonomiläget5)

Färg: 14 000 sidor4 (21 000 sidor i ekonomiläget5)
Svart: 6 000 sidor4 (9 000 sidor i ekonomiläget)5

Färg: 14 000 sidor4 (21 000 sidor i ekonomiläget)5

Skärm

1,35 tums/3,4 cm LCD-skärm, svartvit
2,7 tums/6,7 cm touchskärm, färg

Snabba utskriftshastigheter6

Svart 18 sidor/minut
Färg 13 sidor/minut
Svart 18 sidor/minut
Färg 13 sidor/minut

Tid för första utskriften (FPOT) svartvitt

Cirka 8 sek
Cirka 8 sek

Automatisk dokumentmatare

Ej tillämpligt
Automatisk dokumentmatare för 35 ark

Hantering av olika utskriftsmaterial

Vanligt papper, Red Label Superior, Canon Oce Office Colour Paper, Photo Paper Pro Luster, Photo Paper Plus Glossy II, Matte Photo Paper, Glossy Photo Paper, High Resolution Paper, kuvert, Photo Paper Plus Semi-Gloss, Restickable Photo Paper, Magnetic Photo Paper, papper för textiltryck på ljusa textilier, 1 200 mm banderoller
Vanligt papper, Red Label Superior, Canon Oce Office Colour Paper, Photo Paper Pro Luster, Photo Paper Plus Glossy II, Matte Photo Paper, Glossy Photo Paper, High Resolution Paper, kuvert, Photo Paper Plus Semi-Gloss, Restickable Photo Paper, Magnetic Photo Paper, papper för textiltryck på ljusa textilier, 1 200 mm banderoller

Fullständiga funktioner för anslutning

USB
Wi-Fi (2,4 GHz och 5 GHz)
USB
Wi-Fi (2,4 GHz och 5 GHz)
Ethernet

scanning

Scanna till e-post
Scanna till e-post
Scanna till mapp

Kapacitet för vanligt papper

Bakre fack: 100 ark
Kassett: 250 ark
Bakre fack: 100 ark
Kassett: 250 ark

Mått

Cirka 399 x 417 x 216 mm
Cirka 399 x 417 x 251 mm

Underhållskassett

Ja – kan bytas av användaren
Ja – kan bytas av användaren

Enorma fördelar för din verksamhet

De här MAXIFY GX-skrivarna med hög kapacitet är byggda för att blomstra på krävande arbetsplatser.

 • Hemmakontor

  MAXIFY GX-serien har ett kompakt format, enkel anslutning och lättåtkomlig underhållskassett som kan bytas av användaren. Den är den perfekta skrivaren med hög effektivitet för stora volymer för krävande hem- och hybridarbetare.

 • Detaljhandel

  Minska kostnaderna genom att skriva ut fler media internt. Skapa hållbara försäljningsmaterial, skyltar, reklambanderoller och etiketter av hög kvalitet med hjälp av det platta bakre facket som stöder tjock papp.

 • Fastighetsmäklare

  Skriv snabbt ut flygblad och broschyrer i färg i stora volymer samtidigt som du behåller enastående kvalitet. Det pigmentbaserade bläcket innebär att utskrifterna blir ljusa, mycket läsbara, hållbara och skarpa.

 • Utbildningsinstitutioner

  Skriv ut stora volymer av kursmaterial, tåliga stenciler i färg och administrativa dokument samtidigt som du sparar pengar på bläckkostnader. Håll ett öga på barnen i ett rum medan du skriver ut i ett annat med trådlös anslutning.

Viktiga fördelar

 • Extremt låga driftskostnader

  Spara pengar under skrivarens livslängd tack vare kostnadseffektiva påfyllningsbara bläckbehållare som kraftigt sänker den totala ägandekostnaden och kostnaden per sida. Öka sidkapaciteten med ekonomiläget5 och skriv ut upp till 1,5 gånger fler sidor med samma mängd bläck

 • Enastående utskrifter med företagskvalitet

  Få snabbt företagsanpassade utskrifter som är vatten, friktions- och överstrykningståliga med utmärkt läsbarhet i stora volymer

 • Skriv ut fler media internt

  Skriv ut flygblad, banderoller och affischer internt tack vare kompatibilitet med en mängd olika material, bland annat magnetiska media och fotomedia, plus ett nytt platt bakre fack som stöder tjockare media och kort

 • Skriv ut utan avbrott

  Skriv ut stora volymer av dokument utan att behöva fylla på papper, tack vare en bakre pappersmatning på 100 ark och en främre kassett för 250 ark, med fönster som gör att du snabbt och enkelt kan kontrollera pappersnivåerna. En automatisk dokumentmatare för 35 ark förenklar hanteringen av flersidiga dokument

 • Liten men kraftfull

  Spara utrymme hemma eller på kontoret tack vare skrivarens kompakta format, samtidigt som den mindre mängden plastförpackning gör att mer av den enkelt kan återvinnas

 • Enkel att använda och underhålla

  Minska stilleståndstiden med underhållskassetten som kan bytas av användaren och som är lättåtkomlig från skrivarens framsida. Färgkodade, fjäderförsedda bläcklock gör det enkelt och smidigt att fylla på med bläck

 • Kompatibla appar och programvaror

  Skriv ut dokument, bilder och mycket mer direkt från din smarta enhet med den kostnadsfria appen Canon PRINT, eller designa och skriv ut visuellt slående affischer och flygblad med PosterArtist. Använd PIXMA Cloud Link för att skicka dina scannade filer till eller skriva ut från populära molntjänster* som Dropbox, Google Drive och OneDrive.

  Canon Easy-PhotoPrint Editor förvandlar dina favoritbilder (från din enhet eller molnlagring) till snygga, anpassade presenter, till exempel kort och kalendrar.

  Med Easy-Layout Editor kan du fritt skapa layouten för olika dokument innan du skriver ut dem. Perfekt för att skriva ut bilder, affischer, webbsidor och mycket mer.
  TA REDA PÅ MER

  Bli inspirerad, registrera dig nu

  Missa inte nya erbjudanden från Canon, bästa tips och användbara lektioner, plus nyheter och inbjudningar till lokala event.
  What’s in the box

  Medföljer leveransen

  • Allt du behöver för att komma igång med dina effektiva affärsutskrifter – fyll bara på med papper.

  • MAXIFY GX4050 påfyllningsbar MegaTank-bläckstråleskrivare

  • Fyra bläckflaskor med hög kapacitet (1 svart och 1 C/M/Y)

  • Nätkabel

  • Handböcker och andra dokument

  Canon MAXIFY GX4050
  Betyg och recensioner

  Arbeta tillsammans

  Canons bläck och papper tillsammans med Canons skrivare ger enastående resultat varje gång.

 • GI-56 BK

  GI-56 BK

  Svart pigmentbaserat bläck med hög kapacitet för affärsdokument av hög kvalitet.
 • GI-56 C

  GI-56 C

  Cyan pigmentbaserat bläck med hög kapacitet för affärsdokument av hög kvalitet.
 • GI-56 M

  GI-56 M

  Magenta pigmentbaserat bläck med hög kapacitet för affärsdokument av hög kvalitet.
 • GI-56 Y

  GI-56 Y

  Gult pigmentbaserat bläck med hög kapacitet för affärsdokument av hög kvalitet.
 • mc-g03

  Bläck

  Maintenance cartridge: MC-G03

  Underhållskassett som kan bytas av användaren för att minimera driftstopp.
 • Letar du efter något liknande?

  Varför inte utforska några av de här produkterna i vår PIXMA- och MAXIFY-serie.

  Du kanske även är intresserad av

 • Bläck, toner och papper

  Ett komplett sortiment av bläck, toner och papper till din skrivare från Canon.

 • Äkta förbrukningsmaterial

  Äkta förbrukningsartiklar från Canon fungerar i perfekt harmoni med din Canon-skrivare.

 • Företagsskrivare

  Skriv ut, kopiera, scanna och faxa utan krångel med vårt omfattande skrivarsortiment.

  1. Kostnad per sida (CPP) är det belopp som krävs för att skriva ut en sida. Det fastställs genom att kostnaden för bläcket delas med sidkapaciteten.
  2. Den totala ägandekostnaden (TCO) är en beräkning av vad en skrivare skulle kosta dig baserat på den ursprungliga inköpskostnaden för maskinvaran plus kostnaderna för bläck under en viss tid.
  3. Friskrivning: Den totala ägandekostnaden är baserad på maskinvarans inköpspris och kostnaderna för bläck eller toner under en viss tid (se villkor nedan). Observera att ytterligare variabla kostnader kan påverka den totala ägandekostnaden, inklusive men inte begränsat till andra förbrukningsartiklar, bläck- och tonerpaket, bläck- och tonerpaket med hög kapacitet, service, strömförbrukning och reservdelar.

   Den procentuella kostnadsbesparingen som anges representerar en uppskattning av de totala kostnadsbesparingarna för den angivna utskriftsvolymen på 1 000 sidor per månad (50 % färg och 50 % svartvitt) under 60 månader (fem år).

   Den totala ägandekostnaden baseras på följande beräkning: [Genomsnittlig CPP i färg x färgutskriftsvolym – minus medföljande bläck-/tonersidor] plus [genomsnittlig CPP i svartvitt x svartvit utskriftsvolym – minus medföljande bläck-/tonersidor] plus [maskinvarukostnad] plus [kostnad för underhållskassett, endast för MAXIFY GX-modeller].

   Jämförelsemodellerna för den totala ägandekostnaden inbegriper jämförbara konkurrerande modeller från Epson. Försäljningspriset för skrivarna i euro (€) och priset på förbrukningsartiklar hämtades från tillverkarens officiella webbplats (https://www.epson.de/) den 12 september 2022.

   Maskinvara och förbrukningsartiklar för Canon MAXIFY GX7000-, GX6000-, GX5000-, GX4000- och GX3000-serien har inkluderats, och används endast med den här kalkylatorn för total ägandekostnad med det rekommenderade försäljningspriset, där moms ingår.

   Moms ingår, men observera att leveransavgifter inte ingår i prisberäkningarna. Priserna kan komma att ändras på grund av marknadsförhållandena.

   Utskriftskostnaderna baseras på att standardinställningarna används på både Canon-skrivarna och konkurrenternas skrivare. Detta överensstämmer med de testförhållanden som används i ISO/IEC-kapacitetstest för den relevanta kategorin.

   Kostnaden per sida beräknades utifrån försäljningspriset för förbrukningsmaterial enligt tillverkarnas webbplatser, delat med tillverkarnas publicerade kapacitet som visas i allmänt tillgänglig information. Kostnaden per sida baseras på utskriftssimuleringen för testmönster som anges i ISO/IEC24712 för bläckstråleskrivare.

   Alla tillverkares tekniska data och prestandadata har hämtats från allmänt tillgänglig information, inklusive men inte begränsat till tillverkarnas egna broschyrer och webbplatser. Canons och konkurrenternas bläckkapacitet hämtas från tillverkarnas publicerade tekniska data.

   I syfte att göra en rättvis jämförelse och korrekt datarapportering har data om förbrukningsartiklars kapacitet hämtats från den toner- eller bläckkapacitet med högst standard som fanns vid tidpunkten för publiceringen, vilket har fastställts enligt ISO-standarder. Jämförelsen omfattar inte kombinationsförpackningar, XL och flerpack. Dessa data är allmänt tillgängliga.
  4. Sidkapacitet är det uppskattade värdet utifrån Canons individuella testmetod med diagrammet ISO/IEC 24712 och kontinuerlig utskriftssimulering med utbytta bläckbehållare efter installationen.
  5. Ekonomiläget minskar bläckförbrukningen genom att sänka densiteten – 50 % fler sidor än standardläget kan skrivas ut.
  6. Utskriftshastigheten på vanligt A4-papper mäts enligt genomsnittlig ESAT i kontorskategoritestet för ISO/IEC 24734-standard.