Full Frame DSLR Camera

Systemkameror med fullformatssensorer

Våra systemkameror med fullformatssensorer kombinerar fantastisk bildkvalitet med exeptionella prestanda

Fånga varje färg, varje nyans, varje detalj

Canons oklanderliga fullformatskameror har stort dynamiskt omfång för att bevara detaljerna i högdagrar och skuggor, bilder med lågt brus direkt från kameran och kort skärpedjup för enastående porträtt. De är konstruerade för att ge professionella resultat med varje bild du tar.

EOS 5D Mark IV

EOS 5D Mark IV

Med fullformatssensor på 50,6 megapixels och Dual DIGIC 6-procesorer skapas ett nytt riktmärke för fotografering med hög upplösning.

Upptäck mer

Systemkamera i fullformat

Varför välja Canon fullformat?

Fånga alla detaljer

Med Canons CMOS-sensorer i fullformat kan du ta bilder med fylligt utseende tack vare deras stora dynamiska omfång som minimerar detaljförlusten i skuggor och högdagrar. Vid efterbehandlingen kan du göra mer med filerna tack vare generös exponeringsflexibilitet.

Capture all the details

Fotografera i mörker med minimalt brus

Bilder med lågt brus och bra skärpa är självklart när du använder en fullformatskamera från Canon, tack vare fullformatssensorn som fångar så mycket ljus och DIGIC-processorer som minskar bildkompromissande effekter.

Shoot in dark conditions with minimal noise

Skapa enastående porträtt

Canons fullformatssortiment kan ge ett betydligt kortare skärpedjup än kameror med mindre sensorer, vilket innebär att du kan isolera ett knivskarpt motiv mot en oskarp bakgrund när du fotograferar porträtt och få professionella foton med mycket stiliserat utseende.

Produce stunning portraits

Relaterade artiklar

Canon Professional Services

Medlemmar får tillgång till CPS-support, både lokalt och vid stora evenemang, en prioriterad reparationstjänst samt – beroende på medlemskapsnivå – kostnadsfria lån av reservutrustning.

Gå med

Läs mer

Canon Professional Services