Compact and portable hero image projector close up

Installationsprojektorer

Lösningar som kan utökas för alla installationsmiljöer.

Canon XEED WUXGA Laser-serien

För de som är ute efter installationsprojektorer i toppkvalitet för kommersiell användning och utbildningssyfte erbjuder Canons XEED 0000-laserserie en ny design med centralt placerad lins och nästan underhållsfri laserlivslängd, HDBaseT-anslutning plus ett urval av sex objektiv.

Canon XEED LASER Series

XEED WUXGA Laser-serien

LCOS-laserprojektorer med lågt underhållsbehov ger hög ljusstyrka och exakta färger

Canon XEED LASER Series

Enkel installation och enkelt underhåll

Hantering av projektorn kunde inte vara enklare. De motordrivna funktionerna för zoomning, fokusering och objektivförskjutning ändras med fjärrkontrollen ned till en noggrannhet på en halv pixel – perfekt för installationer med enstaka eller flera projektorer, som stapling, blandade system och kåpor. De högeffektiva lamporna kan nås från baksidan, och luftfiltren skjuts enkelt ut. På så sätt är underhållet av projektorerna garanterat snabbt och enkelt.

WUX6500 Close up angle beauty shot

Utbytbara objektiv

Utöka din projektor. Välj mellan fem högkvalitativa utbytbara objektiv för XEED-projektorer eller åtta för LX-serien.

Connectivity wide view man projector presentation

Mångsidig bildhantering med hög kvalitet

Med det optiska AISYS-systemet för enastående jämna bilder och ett brett urval av tillgängliga ingångar ger de här professionella projektorerna fantastisk bildkvalitet och flera anslutningsmöjligheter. Kantjustering möjliggör sömlös sammanslagning med flera projektorer. Lutningskompensation med fyra punkter garanterar skarpa, exakta bilder även vid vinklad projicering.

Connectivity wide view man projector presentation

Hittar du inte vad du letar efter?