Observera att den här tjänsten för närvarande inte är tillgänglig medan vi omarbetar och optimerar våra återvinningsrutiner för förbrukningsartiklar till bläckstråleskrivare för att tillgodose våra kunders behov och krav. Under tiden kan du kontakta ditt lokala kommunkontor, berörd myndighet, företag för avfallshantering eller ta del av en godkänd WEEE-organisation för mer information om var du kan lämna dina kasserade bläckkassetter för återvinning. Vi arbetar hårt för att återställa tjänsten så snart som möjligt och tackar för ditt tålamod.

Canons återvinningsprogram för bläckkassetter

Fyll i formuläret nedan om du vill skicka efter portofria kuvert för att returnera uttjänta bläckkassetter från Canon.

Observera att det endast är Canons egna bläckkassetter som kan returneras inom ramen för det här programmet. En lista över bläckkassetter som kan returneras hittar du här.

För varje beställning får du två portofria kuvert. Kuverten rymmer mellan fem och tio kassetter vardera. Skicka gärna minst fem kassetter per kuvert för att på så sätt minska tjänstens miljöpåverkan.

När kuvertet är fullt förseglar du det och lägger det på lådan. De returnerade kassetterna kommer därefter att återvinnas.

Mina kassetter finns med på listan över produkter som stöds

Fält markerade med en ” * ” är obligatoriska

Dina uppgifter