Canon EOS M-serie kompakt systemkamera

KENNETH NGUYEN

…en självlärd fotograf bosatt i Köpenhamn. Kenneth blev intresserad av fotografering för exakt 10 år sedan, i samband med att Ungdomshuset på Jagtvej 69 revs. Han är bland annat känd för att klättra upp på höga byggnader, där han tar bilder och ser världen från ett nytt perspektiv.

Läs mer

Kenneth Nguyen København
Kenneth Nguyen København

10-ÅRSJUBILEUM

”Det slog mig att det är exakt tio år sedan jag kom på att jag ville bli fotograf. Jag blev uppslukad av alla bilder jag såg efter upploppen i januari 2007 och kände min egen närvaro i dem. Det var då jag kom på vad jag skulle göra med min framtid.”

Se mer

Kenneth Nguyen København

URBAN LIVING – VARJE DAG ÄR ANNORLUNDA

”Jag blir ofta överraskad av människorna eller stadslivet i Köpenhamn som kan få mig att stanna till. Mitt fotografiska öga har förändrats ordentligt. När jag reser mycket försöker jag ta bilder som berättar en historia. Det är viktigt att alla som tittar på mina bilder känner det som om de vore med mig på min resa.”

Se mer

Kenneth Nguyen København
Local guides

The Local Guides Photo Contest has ended

The Local Guides photo competition has ended and the winners will be notified in person. All images shared on Google Maps from May 15 to June 9 is featured in the competition to win the Canon EOS M10 camera.

Light
Tillbaka till Start Redefine Ordinary