Canon imageFORMULA CR-190i / CR-190i UV

imageFORMULA CR-190i / CR-190i UV

Om det är viktigt med precision, hastighet och kvalitet är Canons imageFORMULA CR-190i/CR-190i UV den perfekta lösningen. Avancerade funktioner som MICR tillsammans med OCR garanterar konsekvent buntscanning av checkar, vouchrar och rabattkuponger. CR-190i UV har dessutom UV-sensorer som bidrar till att förhindra checkbedrägerier.

Fördelar

  • Snabb scanning: upp till 190 checkar per minut.
  • Exakt samtidig läsning med MICR och OCR.
  • Högkvalitativ stämpling med den 4-radiga inbyggda stämpeln.
  • Enkel att underhålla och integrera.

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon imageFORMULA CR-190i / CR-190i UV

Snabb scanning


imageFORMULA CR-190i/CR-190i UV har utformats för att banker och återförsäljare ska kunna scanna snabbt, effektivt och tillförlitligt. CR-190i/CR-190i UV passar perfekt för buntscanning med sina hastigheter på upp till 190 checkar i minuter och tack vare ultraljudssystemet för detektering av dubbelmatning minskar risken för felläsning och utelämning. Med de här funktionerna kan du öka produktiviteten och effektiviteten hos ditt kontorsarbetsflöde.

Exakt läsning


MICR tillsammans med OCR garanterar en bildinläsning av hög standard. Med en MICR-läsningsprecision på 99,9 %* kan du förhindra kostsamma fel genom att se till att checkdata blir lästa första gången, innan originalen tas bort.

Högkvalitativa resultat


Filtreringsfunktionen för fin text avläser bilder korrekt, även dokument med mönstrade bakgrunder, för att ge bästa möjliga kvalitet.

Mångsidig användning


CR-190i/CR-190i UV har en dokumentmatare för stora volymer som kan hantera upp till 250 dokument åt gången. Den inbyggda Jogger-enheten ser till att scanningen går smidigt utan stopp. Kompatibilitet med en rad andra dokument, som kuvert, vouchrar och rabattkuponger gör att CR-190i/CR-190i passar perfekt för hektiska banker och butiker.

Flexibel stämpling


En inbyggd 4-radig stämpel för högkvalitativa bitmappsbilder och text ger dig ett flexibelt val av stämpelmöjligheter. Med aktivering av SDK kan CR-190i/CR190i UVdynamiskt skriva ut MICR-resultat i ett drag, vilket förbättrar produktiviteten

Hjälper banker att förhindra bedrägerier


CR-190i UV är utrustad med UV-sensorer som kan scanna antibedrägerimönster som är tryckta på checkar med UV-bläck. Det möjliggör att två bilder fångas samtidigt – en bild i svartvitt eller gråskala och en UV-bild – med en hög hastighet av upp till 160 kopior/minut.

Enkel att underhålla


Eftersom enheten öppnas på sidan blir det enkelt att utföra underhållsarbeten som byte av kassetter, pappersstopp och rengöring. Samtidiga uppdateringar av drivrutin och inbyggd programvara minskar tiden som krävs för rutinunderhåll. Tack vare ett användbart loggningsverktyg kan du dessutom göra felsökningar snabbt och precist, vilket håller driftstoppen på ett minimum.

Enkel att integrera


CR-190i/CR190i UV har fullt stöd för ISIS-/TWAIN-gränssnitt, vilket innebär att organisationer kan använda enheterna med en mängd olika scanningsprogram. CR-190i/CR-190i UV kan även hantera tre typer av SDK och programvaran Ranger Transport API från Silver Bullet Technology gör att CR-190i/CR-190i UV enkelt kan integreras i nya eller befintliga system.

*Baserat på Canons testning

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon imageFORMULA CR-190i / CR-190i UV, dess funktioner och vad den kan göra.