Canon imageFORMULA CR-50

imageFORMULA CR-50

Den kompakta och produktiva checkscannern imageFORMULA CR-50 är den perfekta skrivbordslösningen för effektiv bearbetning av checkbilder och kunddata för banker, finansinstitut, myndigheter och butiker.

CR-50

Fördelar

  • Snabb scanning: upp till 50 checkar per minut
  • Exakt MICR-läsning med stöd av OCR-teknik
  • Pålitlig pappersmatning och dokumenthantering
  • Inbyggt märkverktyg för endossering före scanning

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon imageFORMULA CR-50

Kompakt design, produktiv scanning


CR-50 är en liten men kraftfull scanningsenhet med en ultrakompakt design. Den passar på även små skrivbord eller diskar med begränsat utrymme. Med produktiva scanningshastigheter på upp till 50 checkar per minut kan användare utföra sina dagliga uppgifter på ett effektivt sätt.

MOCR-läsning med hög precision


MICR-läsning (Magnetic Ink Character Recognition) med stöd av OCR (Optical Character Recognition) ger garanterat högre precision, minskar kostsamma fel och sparar tid.

Avancerade bearbetningsfunktioner


Teknik för precisionsbildbearbetning, som filtreringsfunktion för fin text, ger tydligare och mer läsbara bilder från dokument, vilket i sin tur ger skarpare bildregistrering och överlägsen kvalitet. Ett inbyggt märkverktyg medföljer som standard för registrering av viktig endosseringsinformation för att uppfylla kraven på en fungerande verifikationskedja.

Scanning du kan lita på


Canons överlägsna teknik för pappersmatning ser till att dokument i både svartvitt och färg eller fristående objekt bearbetas utan avbrott, vilket ger en smidig hantering. Tack vare CR-50:s funktioner för IR-avkänning av dubbelmatning och justering av papperstjocklek kan checkar bearbetas på ett tillförlitligt sätt och risken för pappersstopp minimeras. Enheten är utformad för att klara krävande miljöer med upp till 2 500 scanningar per dag, så du kan känna dig säker även när arbetsbelastningen ökar.

Kraftfull programvara


Hanteringen blir enkel tack vare Canons programvara Scanning Utility som har funktioner för att bland annat scanna, spara filer och visa bilder. Det välkända Ranger Driver från Silver Bullet™ ingår också, vilket gör att systemintegratörer kan lägga till CR-50 i sitt arbetsflöde för checkhantering. Utvecklare får även tillgång till ett SDK-paket (Software Developers Kit) så att de på ett kostnadseffektivt sätt kan integrera CR-50 i kundanpassade program.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon imageFORMULA CR-50, dess funktioner och vad den kan göra.

Snabb scanning

Automatic document feeder

Automatisk dokumentmatare

Maximalt antal scan per dag

  • Scanner

  • Installationsskiva

  • Dokumentation

  • USB-kabel

  • Nätkabel