Canon imageFORMULA DR-2010C

imageFORMULA DR-2010C

Den kompakta och robusta arbetsgruppsscannern DR-2010C är en praktisk och snabb scanner som ger ökad produktivitet och oöverträffade prestanda för arbetsgrupper och avdelningar.

Fördelar

  • Kompakt design tar mindre plats
  • Färgscanning med hög hastighet vid 20 sidor/min
  • Utmärkt bildkvalitet
  • Imponerande dokumenthantering
  • Mjukvaran CaptureOnTouch för enkel och snabb scanning
  • Kraftfullt programvarupaket medföljer

Detaljerade egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon imageFORMULA DR-2010C

Snabba resultat


Dokumentscannern DR-2010C är utrustad med Canons nya, innovativa CIS-sensor och ger samma höga scanningshastighet oavsett om du scannar i svartvitt, gråskala eller färg. Du kan räkna med en produktivitet på 20 sidor/min eller 40 bilder/min när du scannar dubbelsidiga dokument.

Hög bildkvalitet


Oavsett om du scannar självkopierande papper av låg kvalitet eller textdokument i svaga färger med mörk detaljerad bakgrund får du utmärkta resultat med hjälp av DR-2010C, som har en optisk upplösning på 600 dpi. Du får tillgång till en mängd bildbearbetningsfunktioner, däribland avancerad textförbättring, moaréreduktion och eliminering av genomfärgning. Alla dessa funktioner bidrar till hög bildkvalitet och läsbarhet.

Produktivitet och tillförlitlighet


Du kan uppnå ökad produktivitet och tillförlitlighet med hjälp av ytterligare funktioner, som textriktningsavkänning, automatisk färgdetektering, överhoppning av tomma sidor och Canons system för snabb återhämtning.

Imponerande dokumenthantering


Pappersbanan har en lutning som bidrar till bästa möjliga matning av tunt papper, tjockt papper och material med relief, exempelvis visitkort, körkort, foton och A3-dokument (i folioläge). Tack vare funktionerna för automatisk avkänning av sidstorlek och snedhetskorrigering får du dessutom raka och perfekt beskurna bilder.

Enkel hantering


Tre programmerbara knappar underlättar vid användningen så att du lätt kan utföra åtgärder som scanning till e-post och scanning till fil utan extra programvara och med en enda knapptryckning. Dessutom kan scannern slås på och stängas av automatiskt samtidigt som datorn.

Enkel scanning


Enkel användning är den största förtjänsten med CaptureOnTouch, särskilt för användare som inte är vana vid dokumentscanning och lagring av elektronisk data. Mjukvaran har två lägen; "Scan First" (Skanna Först) och "Select Scan Job" (Välj typ av jobb). Det första läget gör så att användaren först skannar dokumentet och sedan väljer filformat och destination. "Select Scan Job" gör så att användaren trycker på en knapp för förinställda lägen. Dokumenten som skannas konfigureras då automatiskt till rätt format och skickas till en förinställd destination (kan vara en mapp på nätverket eller individuell e-post).

Kraftfulla program


Canons mångsidiga scanningsprogramvara Capture Perfect medföljer för ytterligare flexibilitet, och det gör även verktyg som eCopy PDF Pro Office och Omnipage, Paperport och Bizcard Reader.

Produktspecifikation

Ta reda på mer om Canon imageFORMULA DR-2010C, dess funktioner och vad den kan göra.