Canon imageFORMULA DR-7550C

imageFORMULA DR-7550C

imageFORMULA DR-7550C passar dig som behöver en robust scanner med hög hastighet som utformats med användaren i åtanke.

Fördelar

  • Färgscanning med hög hastighet – 75 sid/min vid 200 och 300 dpi
  • Frontmatad användarvänlig design
  • Arkmatning med hög kapacitet för upp till 500 ark
  • Snabb energibesparande uppvärmningstid
  • Avancerad bildhantering
  • Robust – användningskapacitet på 22 500 scanningar/dag
  • Capture Perfect medföljer

Detaljerade egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon imageFORMULA DR-7550C

Produktivitet när det verkligen behövs


DR-7550C har en supersnabb hastighet på 75 sid/min vid scanning i färg och svartvitt med en upplösning på 300 dpi (A4, porträtt). Ett särskilt inbyggt chip för bildbearbetning gör att full hastighet uppnås också när flera bildbearbetningsfunktioner har valts.

Bekväm design


DR-7550C har en frontmatad design som ger både komfort och bekvämlighet. Du kan sitta kvar vid skrivbordet och enkelt fylla på, mata in och ta ur dokument. Dessutom har kontrollpanelen och snabbknapparna utformats för enkel visning i ögonhöjd.

Flexibel och mycket effektiv


Fakturor, följesedlar, rapporter, diagram – det är några av de dokument som företag bearbetar varje dag. DR-7550C hanterar dem alla smidigt och ökar effektiviteten samtidigt som papperskostnaderna minskar.

En automatisk A3-arkmatare hanterar buntar med upp till 500 ark och har 3 olika pappersmatningslägen. Den robusta matningsmekanismen matar och separerar enkelt blandade dokument. Ultraljudssystemet för detektering av dubbelmatning gör att användaren omedelbart får ett meddelande om ett eventuellt fel, så att problemet kan lösas snabbt.

DR-7550C har även enastående miljömeriter och är en av de mest energieffektiva scannrarna i sin klass.

Avancerad bildhantering


En lång rad kraftfulla funktioner, t.ex. automatisk färgavkänning, textriktningsavkänning, automatisk avkänning av pappersstorlek och snedhetskorrigering, ger suverän kvalitet och optimal effektivitet.

Utformad för stora volymer


DR-7550C har utformats för att hantera dina största volymer och har en användningskapacitet på upp till 22 500 scanningar per dag.

Medföljande programvara och alternativ


Canons programvara CapturePerfect medföljer DR-7550C, tillsammans med ett Capture Perfect SDK-paket (Software Developers Kit) för enkla, anpassade integrationer.

Produktspecifikation

Ta reda på mer om Canon imageFORMULA DR-7550C, dess funktioner och vad den kan göra.