Canon imageFORMULA DR-C125

imageFORMULA DR-C125

Den eleganta, ultrakompakta imageFORMULA DR-C125 är den ultimata lösningen när utrymmet är begränsat. Tack vare den unika, vertikala J-Path-designen är den idealisk för arbetsintensiva avdelningar och på små kontorsskrivbord.

Fördelar

  • Tunn, kompakt design med unik vertikal J-Path-matning
  • Enkel scanning tack vare intuitiva funktioner
  • Snabb dubbelsidig scanning: upp till 25 sidor/min vid 300 dpi
  • Komplett programpaket för alla tänkbara scanningsuppgifter
  • Hybridmodell för Mac- och Windows-användare

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon imageFORMULA DR-C125

Kompakt profil, unik design


DR-C125 kombinerar unik design och innovativa funktioner och tillhandahåller prisvärd scanning utan att göra avkall på resultatet. Tack vare det vertikala J-Path-transportsystemet är DR-C125 minst i sin klass. DR-C125 kan placeras direkt mot en vägg eller på ett bord där utrymmet är begränsat. Tjocka kort och kort med relief kan enkelt scannas tack vare möjligheten att använda en rak pappersbana, vilket gör DR-C125 otroligt mångsidig.

Snabb och tillförlitlig scanning

Med DR-C125 får du imponerande hastigheter vid färgscanning med upp till 25 sid/min (eller 50 bilder per minut vid dubbelsidigt), samtidigt som tillförlitlig pappershantering garanteras tack vare ultraljudssystem för avkänning av dubbelmatning.

Enkel användning, suveräna resultat


DR-C125 är fullspäckad med innovativa funktioner som förenklar scanningen. CaptureOnTouch införlivar en helautomatisk funktion som tillämpar de bästa inställningarna baserat på dokumentinnehållet. Enkel scanning med en knapptryckning betyder att komplicerade uppgifter nu kan slutföras på några sekunder. En annan innovativ funktion i DR-C125 är alternativet för dokumentmatning med textsidan upp, som gör att användaren kan mata in dokument i naturlig riktning för att spara värdefull tid.

Omarbetad CaptureOnTouch

CaptureOnTouch har omarbetats med ett effektivt användargränssnitt som gör scanningen mer intuitiv. Användare kan snabbt konvertera pappersdokument till flera filformat (PDF, TIFF, JPEG, BMP och PowerPoint) och kan även scanna dokument direkt till SharePoint eller Evernote. Om du är ute efter en smart lösning för dokumentarkivering kan du använda CaptureOnTouch och skapa sökbara PDF-dokument för enkel textbaserad sökning och hämtning. Dokument kan också scannas i PDF/A-filer – standardformatet för långsiktig arkivering.

Kraftfull och mångsidig programvara

DR-C125 levereras med en kraftfull serie startklara program som ger användare möjlighet att arbeta effektivare. Utöver CaptureOnTouch ingår även Bizcard, OmniPage, Paperport, eCopy PDF Pro Office och PageManager (Mac) som bidrar till ökad produktivitet.

Scanna till molnet

Scanna direkt till den molnbaserade datahanteringstjänsten Evernote. I CaptureOnTouch ingår en jobbknapp som scannar och skickar data direkt till Evernote-servrar. Information kan sedan hämtas med en smartphone eller dator från valfri plats i världen.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon imageFORMULA DR-C125, dess funktioner och vad den kan göra.