Canon imageFORMULA DR-C130

imageFORMULA DR-C130

Den snabba och intuitiva DR-C130 är ett utmärkt komplement till kontor och arbetsgrupper. Ett komplett programvarupaket och smidig molnintegrering gör det enkelt att kopiera och dela information

DR-C130

Fördelar

 • Snabb dubbelsidig scanning på upp till 60 bilder/min i färg
 • Tillförlitlig pappershantering med utlösning för dubbelinmatning
 • Kompakt och mångsidig
 • Kraftfulla programvaror medföljer
 • Insticksprogram för molntjänster till Google Docs, Evernote och SharePoint

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon imageFORMULA DR-C130

Snabb, produktiv scanning


Höghastighetsscanning med upp till 30 sid/min / 60 bilder/min i både färg och svartvitt tack vare Canons innovativa CMOS-kontaktsensor och LED-teknik för hög ljusstyrka. Möjligheten att scanna dubbelsidiga dokument i en körning påskyndar dina dokumentarbetsflöden och med en dokumentmatare för 50 ark kan du bibehålla den höga produktiviteten. DR-C130 är upp till 50 % energieffektivare jämfört med konkurrenterna på marknaden.

Lätt att använda


Hantering via frontpanelen gör det enkelt att stoppa, starta och återuppta scanning med en knapptryckning. Du kan även registrera scanningsjobb med hjälp av programvaran CaptureOnTouch och tilldela ett jobb till startknappen för snabb scanning av återkommande jobb. CaptureOnTouch har även en helautomatisk funktion som innebär att de bästa inställningarna automatiskt används vid scanningsjobb så att du kan spara tid.

Bibehåll hög produktivitet


DR-C130 kan hantera många olika typer av utskriftsmaterial, från kort med relief till långa ark på upp till 3 m. Tack vare scannerns trevägsfackdesign kan du scanna med utmatningsfacket stängt, öppet eller halvöppet, vilket ger mångsidighet även med begränsat bordsutrymme. Tillförlitlig scanning uppnås även med utlösningssystemet för dubbelinmatning som gör att användaren kan "ignorera och fortsätta" scanna vid särskilda jobb, t.ex. vid scanning av ett kuvert eller ett dokument med en post-it-lapp

Avancerad bildkvalitet


DR-C130 har många bildbehandlingsfunktioner, så att du alltid får resultat av högsta kvalitet. Funktioner som snedhetskorrigering, hoppa över tomma sidor och textriktningsavkänning ger exakt och korrekt bildåtergivning.

Smidig molnanslutning


Du kan scanna och spara dokument direkt till molnprogram som SharePoint, Evernote och Google Docs. Informationen kan sedan hämtas via din smartphone eller dator. En EMC Captiva Cloud Capture Run Time-modul finns även tillgänglig för DR-C130, så att utvecklare enkelt kan skapa webbaserade scanningsprogram.

Komplett, startklar programvara


DR-C130 levereras med en komplett uppsättning programvaror för att du ska kunna få mycket professionella scanningsresultat och skapa, redigera och hantera dokumentarbetsflöden. Programvarorna innefattar CaptureOnTouch, CapturePerfect, BizCard, OmniPage, PaperPort, eCopy PDF Pro Office och Kofax VRS.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon imageFORMULA DR-C130, dess funktioner och vad den kan göra.

Scanning speed A4 (single sided)

Scanningshastighet A4 (enkelsidigt)

Automatic document feeder

Automatisk dokumentmatare

Scanning speed A4 (single sided)

Daglig scanningsvolym

Double-sided scanning

Dubbelsidig scanning

icon

Effektiv buntscanning

eCOPY

Skapa och redigera PDF-filer

 • Scanner

 • Dokumentation

 • Installationsskiva

 • Kofax VRS skiva

 • Nätadapter

 • Nätkabel

 • USB-kabel

 • Matningshjul

Programvara som medföljer

Läs mer om den programvara som medföljer scannern.

Canon-program

CaptureOnTouch 2

Med det användarvänliga CaptureOnTouch-gränssnittet kan du enkelt scanna pappersdokument till digitala arkiv och spara eller skicka dem till olika destinationer, inklusive molntjänster. Skapa sökbara PDF-filer med hjälp av den inbyggda OCR-tekniken.

Kompatibilitet: Windows

COT_v2-Scan-C130.jpg
capture_perfect.jpg

Capture Perfect

Kraftfullt program som hjälper dig att snabbt och effektivt buntscanna dokument. Det ger dig avancerade utskriftsalternativ vid sidan av flerfönster- och miniatyrvyer.

 • Få exakta digitala dokument varje gång med en rad olika funktioner som tar bort skevhet, förbättrar läsbarheten och skärpan
 • Scanna direkt till e-post, PDF, fil eller presentation med en enda knapptryckning.
 • Registrera rutinjobb och redigera, ordna om eller hantera filer utan besvär.
 • Kofax VRS-stöd

Kompatibilitet: Windows

Ta reda på mer >

Program från andra programvaruutvecklare

eCOPY

Ett kraftfullt, lättanvänt program för att visa, skapa, redigera och konvertera PDF-filer. eCopy erbjuder kompletta funktioner för uppmärkning, kommentering och redigering, inklusive för att skapa ifyllningsformulär med automatisk formulärfältsigenkänning. Komplett programpaket för dokumentsäkerhet och signaturverktyg medföljer.
Kompatibilitet: Windows

Paperport

Ta dokumenthantering till nästa nivå med den lättanvända och kraftfulla programvaran som hjälper dig att få ut mesta möjliga av din Canon-scanner. Scanna, organisera, sök efter och dela dokument för att minska på papperskonsumtionen och effektivt organisera ditt hem.
Kompatibilitet: Windows

OmniPage

Med den inbyggda OCR-tekniken omvandlar OmniPage scannade dokument via din Canon-scanner till redigerbart material. Du kan konvertera pappersdokument till redigerbara digitala filer med samma layout som originalet – komplett med kolumner, färger, bilder och diagram.
Kompatibilitet: Windows

Presto BizCard

Tappa aldrig kontakten med affärskontakten tack vare Presto! Programvaran BizCard för din scanner. Den hjälper dig att snabbt och enkelt konvertera viktig kontaktinformation på visitkort till en sök- och redigerbar digital databas som enkelt kan hanteras och synkroniseras.
Kompatibilitet: Windows, Mac

Presto PageManager

PageManager är ett kraftfullt verktyg som erbjuder effektiv dokumenthantering för Mac-användare. Den har inbyggd textredigering (OCR) och gör att du kan lagra, redigera, organisera och dela dina scannade dokument. Effektiv filhantering kombineras med ett enkelt användargränssnitt.
Kompatibilitet: Mac

Software Developer Kits

BSDP

BSDP (Business Solutions Developer Programme) ger dig åtkomst till en mängd teknisk information som underlättar utvecklingen av programvara för vårt utbud av affärsprodukter. Mer information om våra SDK:er finns på webbsidan Canon Developer Programme.