Canon imageFORMULA DR-C225

imageFORMULA DR-C225

Den eleganta, ultrakompakta imageFORMULA DR-C225 är den ultimata lösningen när utrymmet är begränsat. Tack vare den unika, vertikala J-Path-designen är den idealisk för arbetsintensiva avdelningar och på små kontorsskrivbord.

DR-C225

Fördelar

 • Tunn, kompakt design med unik vertikal J-Path-matning
 • Enkel scanning tack vare intuitiva funktioner
 • Snabb dubbelsidig scanning: upp till 50 bilder/min vid 300 dpi
 • Komplett programpaket för alla tänkbara scanningsuppgifter
 • Hybridmodell för Windows och Mac

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon imageFORMULA DR-C225

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon imageFORMULA DR-C225, dess funktioner och vad den kan göra.

icon

Scanningshastighet A4 (enkelsidigt)

Automatic document feeder

Automatisk dokumentmatare

Scanning speed A4 (single sided)

Daglig scanningsvolym

Double-sided scanning

Dubbelsidig scanning

USB connection

USB-anslutning

ADF

Automatisk dokumentmatare

Tilting control panel

Enkel, intuitiv scanning

eCOPY

Skapa och redigera PDF-filer

Windows & Mac compatible

Windows- och Mac-kompatibel

 • Scanner

 • Dokumentation

 • Installationsskiva

 • eCopy PDF Pro skiva

 • USB-kabel

 • Nätadapter

 • Nätkabel

DR-C225 Video

Programvara som medföljer

Läs mer om den programvara som medföljer scannern.

Canon-program

Capture on Touch

CaptureOnTouch 3

Med det användarvänliga CaptureOnTouch-gränssnittet kan du enkelt scanna pappersdokument till digitala arkiv och spara eller skicka dem till olika destinationer, inklusive molntjänster. Skapa sökbara PDF-filer med hjälp av den inbyggda OCR-tekniken.

Kompatibilitet: Windows, Mac

CaptureOnTouch Pro

Den här scannern levereras med programvaran CaptureOnTouch Pro, Canons lättanvända scanningsprogramvara med professionell kvalitet. Fånga och klassificera enkelt batchscanningar, integrera din Canon-scanner med arbetsflödena i ditt företag och för dina dokument, och öka din produktivitet.

Kompatibilitet: Windows

Ta reda på mer >

CaptureOnTouch Pro

Program från andra programvaruutvecklare

eCOPY

Ett kraftfullt, lättanvänt program för att visa, skapa, redigera och konvertera PDF-filer. eCopy erbjuder kompletta funktioner för uppmärkning, kommentering och redigering, inklusive för att skapa ifyllningsformulär med automatisk formulärfältsigenkänning. Komplett programpaket för dokumentsäkerhet och signaturverktyg medföljer.
Kompatibilitet: Windows

Paperport

Ta dokumenthantering till nästa nivå med den lättanvända och kraftfulla programvaran som hjälper dig att få ut mesta möjliga av din Canon-scanner. Scanna, organisera, sök efter och dela dokument för att minska på papperskonsumtionen och effektivt organisera ditt hem.
Kompatibilitet: Windows

OmniPage

Med den inbyggda OCR-tekniken omvandlar OmniPage scannade dokument via din Canon-scanner till redigerbart material. Du kan konvertera pappersdokument till redigerbara digitala filer med samma layout som originalet – komplett med kolumner, färger, bilder och diagram.
Kompatibilitet: Windows

Presto BizCard

Tappa aldrig kontakten med affärskontakten tack vare Presto! Programvaran BizCard för din scanner. Den hjälper dig att snabbt och enkelt konvertera viktig kontaktinformation på visitkort till en sök- och redigerbar digital databas som enkelt kan hanteras och synkroniseras.
Kompatibilitet: Windows, Mac

Presto PageManager

PageManager är ett kraftfullt verktyg som erbjuder effektiv dokumenthantering för Mac-användare. Den har inbyggd textredigering (OCR) och gör att du kan lagra, redigera, organisera och dela dina scannade dokument. Effektiv filhantering kombineras med ett enkelt användargränssnitt.
Kompatibilitet: Mac

Software Developer Kits

BSDP

BSDP (Business Solutions Developer Programme) ger dig åtkomst till en mängd teknisk information som underlättar utvecklingen av programvara för vårt utbud av affärsprodukter. Mer information om våra SDK finns på BSDP:s webbplats.