Canon imageFORMULA DR-C225W

imageFORMULA DR-C225W

DR-C225W har inbyggd Wi-Fi vilket gör att du kan scanna trådlöst från mobiler, surfplattor och datorer. Idealiskt för företagsavdelningar som behöver dela dokument, vid scanning av dokument hos återförsäljare eller i hemmet.

DR-C225W

Fördelar

 • Ultrakompakt design med unik J-Path-design
 • Wi-Fi-scanning med hög hastighet på upp till 50 bilder/minut
 • Komplett programpaket för alla tänkbara scanningsuppgifter
 • Avancerade funktioner för bildbehandling
 • Enkel scanning tack vare intuitiva funktioner

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon imageFORMULA DR-C225W

Flexibel registrering och delning


DR-C225W med inbyggd Wi-Fi ger en bättre upplevelse för kunden och underlättar för snabbare beslut. Med funktioner för iPad®, iPhone® och Android-enheter så att du effektivt kan buntregistrera dokument direkt i butiken. Viktiga kunddata kan snabbt valideras och direkt skickas till molnbaserade företagsarbetsflöden och informationshanteringssystem så att de kan behandlas snabbare. Företag kan dela DR-C225W trådlöst inom olika företagsavdelningar eller mindre kontor. Det lättanvända verktyget för installation av trådlös anslutning gör växlingen mellan åtkomstpunktläge och stationsläge (infrastrukturläge) smidigare. DR-C225W kan även användas via en vanlig USB-anslutning.

Kompakt profil, inspirerad design


DR-C225W har en unik vertikal J-Path-design för dokumentmatning, vilket gör att du får mer plats på skrivbordet när du scannar. Scannern ryms lätt på ett smalt och litet skrivbord, på fönsterbrädan eller i butiker där utrymmet kan vara begränsat.

Snabb och mångsidig scanning


För att hjälpa team att arbeta snabbt och effektivt har DR-C225W dubbelsidig scanning med hög hastighet med upp till 50 bilder/minut i Wi-Fi-läge.¹ I den automatiska dokumentmataren för 30 ark ingår ultraljudssystem för detektering av dubbelmatning, och du får en tillförlitlig behandling av en bunt med olika dokument. Den inställbara, raka matningsbanan gör det enkelt att scanna ID-kort, foton och 3 meter långt papper.

Avancerad bildhantering


I DR-C225W ingår avancerade bildbehandlingsfunktioner, inklusive automatisk färgavkänning, textförbättring och snedhetskorrigering. Med MultiStream™-teknik kan du göra samtidig bildutmatning i olika scanningslägen.

CaptureOnTouch


Få en enklare och mer intuitiv scanningsupplevelse med CaptureOnTouch-programvarans stegvisa och ikonbaserade användargränssnitt. Nyligen förbättrade funktioner gör att du har en rad kraftfulla men ändå lättanvända scannings- och redigeringsfunktioner nära till hands. I det helautomatiska läget tillämpas automatiskt de bästa scanningsinställningarna för dokumentets innehåll med hjälp av CaptureOnTouch.

CaptureOnTouch Mobile


Det här är en mobilapp som du kan ladda ner kostnadsfritt och med den kan du scanna buntar av dokument direkt till din mobil/surfplatta. Där ingår även avancerad bildbehandling som automatisk avkänning av dokumentstorlek, snedhetskorrigering och borttagning av tomma sidor.

¹ Scanningshastigheter kan variera beroende på Wi-Fi-nätverket.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon imageFORMULA DR-C225W, dess funktioner och vad den kan göra.

icon

Scanningshastighet A4 (enkelsidigt)

Automatic document feeder

Automatisk dokumentmatare

Scanning speed A4 (single sided)

Daglig scanningsvolym

Double-sided scanning

Dubbelsidig scanning

USB connection

USB-anslutning

Use and share wirelessly

Använd och dela trådlöst

Tilting control panel

Enkel, intuitiv scanning

eCOPY

Skapa och redigera PDF-filer

icon

Automatisk dokumentmatare

 • Scanner

 • Dokumentation

 • Installationsskiva

 • eCopy PDF Pro skiva

 • USB-kabel

 • Nätadapter

 • Nätkabel

Programvara som medföljer

Läs mer om den programvara som medföljer scannern.

Canon-program

Capture on Touch

CaptureOnTouch 3

Med det användarvänliga CaptureOnTouch-gränssnittet kan du enkelt scanna pappersdokument till digitala arkiv och spara eller skicka dem till olika destinationer, inklusive molntjänster. Skapa sökbara PDF-filer med hjälp av den inbyggda OCR-tekniken.

Kompatibilitet: Windows, Mac

CaptureOnTouch Pro

Den här scannern levereras med programvaran CaptureOnTouch Pro, Canons lättanvända scanningsprogramvara med professionell kvalitet. Fånga och klassificera enkelt batchscanningar, integrera din Canon-scanner med arbetsflödena i ditt företag och för dina dokument, och öka din produktivitet.

Kompatibilitet: Windows

Ta reda på mer >

CaptureOnTouch Pro

App för mobil scanning

COT Mobile

CaptureOnTouch Mobile

CaptureOnTouch Mobile är en enkel gratisapp som du kan använda för att scanna från utvalda imageFORMULA-scannrar från Canon direkt till mobila enheter via ett Wi-Fi-nätverk.

 • Spara tid med dubbelsidig scanning av dokument i ett enda svep
 • Skapa proffsiga scanningar med automatisk avkänning av dokumentstorlek, snedhetskorrigering och borttagning av tomma sidor
 • Tillgänglig för Android-plattformen samt iPhone och iPad
Hämta från App Store
Hämta från Google Play

Program från andra programvaruutvecklare

eCOPY

Ett kraftfullt, lättanvänt program för att visa, skapa, redigera och konvertera PDF-filer. eCopy erbjuder kompletta funktioner för uppmärkning, kommentering och redigering, inklusive för att skapa ifyllningsformulär med automatisk formulärfältsigenkänning. Komplett programpaket för dokumentsäkerhet och signaturverktyg medföljer.
Kompatibilitet: Windows

Paperport

Ta dokumenthantering till nästa nivå med den lättanvända och kraftfulla programvaran som hjälper dig att få ut mesta möjliga av din Canon-scanner. Scanna, organisera, sök efter och dela dokument för att minska på papperskonsumtionen och effektivt organisera ditt hem.
Kompatibilitet: Windows

OmniPage

Med den inbyggda OCR-tekniken omvandlar OmniPage scannade dokument via din Canon-scanner till redigerbart material. Du kan konvertera pappersdokument till redigerbara digitala filer med samma layout som originalet – komplett med kolumner, färger, bilder och diagram.
Kompatibilitet: Windows

Presto BizCard

Tappa aldrig kontakten med affärskontakten tack vare Presto! Programvaran BizCard för din scanner. Den hjälper dig att snabbt och enkelt konvertera viktig kontaktinformation på visitkort till en sök- och redigerbar digital databas som enkelt kan hanteras och synkroniseras.
Kompatibilitet: Windows, Mac

Presto PageManager

PageManager är ett kraftfullt verktyg som erbjuder effektiv dokumenthantering för Mac-användare. Den har inbyggd textredigering (OCR) och gör att du kan lagra, redigera, organisera och dela dina scannade dokument. Effektiv filhantering kombineras med ett enkelt användargränssnitt.
Kompatibilitet: Mac

Software Developer Kits

BSDP

BSDP (Business Solutions Developer Programme) ger dig åtkomst till en mängd teknisk information som underlättar utvecklingen av programvara för vårt utbud av affärsprodukter. Mer information om våra SDK:er finns på webbsidan Canon Developer Programme.