Canon imageFORMULA DR-G1100

imageFORMULA DR-G1100

A3-produktionsscanner med hög hastighet som ger hög kvalitet för särskilda scanningstillämpningar och verksamhetskritiska jobb. Perfekt för centraliserade eller lokala kontor och reproföretag.

DR-G1100

Fördelar

 • Höghastighetsfärgscanning i A3-format på upp till 200 bilder per minut
 • Automatisk dokumentmatare för 500 ark
 • Tillförlitlig matare för hantering av olika dokumenttyper
 • Frontmatning och U-svängsbana för praktisk användning
 • Robust design för hög arbetsbelastning
 • Bildbearbetning med hög kvalitet

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon imageFORMULA DR-G1100

Mer produktiv höghastighetsscanning


Arbeta på ett mer produktivt sätt med den snabba produktionsscannern DR-G1100. Med den kan du scanna upp till 100 sidor per minut/200 bilder per minut i färg, svartvitt och gråskala.
Ett särskilt chip gör att du kan uppnå full hastighet till och med när flera bildbearbetningsfunktioner har valts. Tack vare en dokumentmatare för 500 ark kan du spara värdefull tid genom att scanna stora buntar.

Förbättrad dokumenthantering


Avancerade pappershanteringsfunktioner ger bättre scanningseffektivitet och bättre resultat, oavsett dokumenttyper. En plan pappersbana ger smidigare scanning och förhindrar skada på papperet, särskilt om det är tunt, och tre pappersmatningslägen ger alternativ för tillförlitlig hantering av olika dokumenttyper. DR-G1100 har sensorer för avkänning av häftade dokument, vilket förhindrar att dokumenten skadas, och ultraljudsensorerna för detektering av dubbelmatning innebär att användaren varnas om eventuell dubbelmatning.

Utformad med användarna i åtanke


DR-G1100 har en frontmatad design som ger både komfort och bekvämlighet. Du kan sitta kvar vid skrivbordet och enkelt mata in och ta ur dokument. Dessutom har kontrollpanelen och snabbknapparna utformats för enkel visning i ögonhöjd.

Utvecklad för stora volymer


DR-G1100 är kompakt, men den är ändå byggd för att kunna hantera moderna företags höga arbetsbelastning och har en användningskapacitet på upp till 25 000 scanningar per dag. Det är en perfekt lösning för olika typer av företag, inklusive centrala huvudkontor och reproföretag.

Bildbearbetning med hög kvalitet


Med DR-G1100 får du en mängd intelligenta bildbearbetningsfunktioner som ger utmärkta resultat varje gång. En avancerad snedkorrigeringsmetod gör att scannern inte bara känner av och rätar upp dokument som matas in snett, utan även kan göra en andra kontroll om texten på scannade bilder inte är rak. I folioläge kan du scanna media i upp till A1-storlek. Med MultiStream-funktionen kan du skapa dubbla bildutmatningar som svartvitt för OCR-bearbetning och färg för arkivering, och Character Emphasis-funktionen ger bättre läsbarhet för OCR-igenkänning.

Mångsidiga alternativ och programvara


Om du enkelt vill scanna inbundet material kan du ansluta DR-G1100 till Canons A3-flatbäddsscanner 201 eller till A4-flatbäddsscanner 101 (tillval). Andra tillgängliga tillvalsalternativ eftermärkningsverktyg och korrigeringskodläsare. Canons CapturePerfect-programvara medföljer för enkel buntscanning med anslutning till SharePoint.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon imageFORMULA DR-G1100, dess funktioner och vad den kan göra.

Scanning speed A4 (single sided)

Scanningshastighet A4 (enkelsidigt)

Automatic document feeder

Automatisk dokumentmatare

Scanning speed A4 (single sided)

Daglig scanningsvolym

A3

Dubbelsidig A3-scanning

icon

Effektiv buntscanning

USB connection

Förbättrad bildkvalitet

 • Scanner

 • Installationsskiva

 • Kofax VRS skiva

 • Dokumentation

 • USB-kabel

 • Nätkabel

 • Rengöringsduk

Programvara som medföljer

Läs mer om den programvara som medföljer scannern.

Canon-program

capture_perfect.jpg

Capture Perfect

Kraftfullt program som hjälper dig att snabbt och effektivt buntscanna dokument. Det ger dig avancerade utskriftsalternativ vid sidan av flerfönster- och miniatyrvyer.

 • Få exakta digitala dokument varje gång med en rad olika funktioner som tar bort skevhet, förbättrar läsbarheten och skärpan
 • Scanna direkt till e-post, PDF, fil eller presentation med en enda knapptryckning.
 • Registrera rutinjobb och redigera, ordna om eller hantera filer utan besvär.
 • Kofax VRS-stöd

Kompatibilitet: Windows

Ta reda på mer >

Program från andra programvaruutvecklare

Kofax VRS

VRS är branschens ledande bildbehandlingsprogramvara och minskar den tid som åtgår för manuell dokumentförberedelse och förbättrar kvaliteten på scannade bilder och maximerar prestandan för högvolymsscannrar. Förbättrad läsbarhet och högre OCR-identifieringshastigheter ökar produktiviteten.
Kompatibilitet: Windows

Software Developer Kits

BSDP

BSDP (Business Solutions Developer Programme) ger dig åtkomst till en mängd teknisk information som underlättar utvecklingen av programvara för vårt utbud av affärsprodukter. Mer information om våra SDK:er finns på webbsidan Canon Developer Programme.