Canon imageFORMULA P-150

imageFORMULA P-150

P-150 är ultrakompakt och bärbar och branschens snabbaste dubbelsidiga scanner för A4, perfekt både på kontoret och resan – den ger snabb buntscanning om 15 sid/min med klassledande automatisk arkmatare för 20 ark.

Fördelar

  • Snabb scanning med upp till 15 sid/min (30 bilder/min)
  • Ultrakompakt – sparar plats och är lätt att förflytta
  • Anslut och scanna med inbyggd programvara
  • Enkel USB-baserad strömförsörjning
  • Snabb buntscanning med automatisk dokumentmatare för 20 ark
  • Högkvalitativ bildbehandling med 600 dpi-sensor
  • Mac/Linux-drivrutin för kompatibilitet på flera plattformar

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon imageFORMULA P-150

Branschens mest kompakta och bärbara dubbelsidiga scanner för A4


P-150 har ett lätt chassi och ultrakompakt design och är perfekt både för små kontor och hemmakontor där utrymmet är begränsat och för mobil användning.

En drivrutin med hög produktivitet


P-150 sparar användarna tid och hjälper dem att göra mer: samtidig scanning av båda sidor av ett dokument på upp till 15 sid/min och med en klassledande automatisk arkmatare för 20 ark för snabb buntscanning.

Och eftersom den är så lätt att ta med sig kan företag enkelt ge anställda åtkomst till scanning när de inte är på kontoret. Det gör att det går snabbare att behandla viktiga dokument, t.ex. inköpsorder, fakturor och beställningar – vilket ger välkomna produktivitetsfördelar och kostnadsbesparingar.

Perfekt för små kontor eller hemmakontor.


P-150 har en snygg och kompakt design och passar bra på mindre kontor. Med programvaran CaptureOnTouch är det också enkelt för alla att scanna.

Perfekt för mobil användning


Ingen annan scanner passar så bra i en portfölj eller datorväska och strömförsörjning via USB innebär att användarna inte behöver någon nätadapter. Anslut bara P-150 till din bärbara dator och börja scanna. Med den inbyggda programvaran CaptureOnTouch Lite kan man scanna från andra personers datorer utan att behöva installera en störande drivrutin eller ett nytt program.

Avancerad och intuitiv bildbearbetning


En Precision 600 dpi-sensor ger enastående bildkvalitet – samtidigt som en lång rad bildbearbetningsfunktioner som automatisk färgavkänning, automatisk avkänning av pappersstorlek, snedhetskorrigering och textriktningsavkänning ger suverän scanningskvalitet och effektivitet.

CaptureOnTouch för enkel scanning


Canons programvara CaptureOnTouch ger enkel och effektiv scanning, inklusive enkel enknappstryckning för rutinuppgifter som scanning till e-post och scanning till skrivbordet. Användarna kan också välja att installera det molnbaserade Evernote för snabb och enkel överföring av information till webben som du smidigt kan komma åt var du än befinner dig.

Enkelt gränssnitt


P-150 fungerar med en hel rad andra bildhanteringsprogram tack vare de medföljande TWAIN- och ISIS-standarddrivrutinerna. Dessutom är P-150 också Kofax VRS-certifierad (Virtual Rescan) och klar.

Enkel arkivering


Canons programvara CaptureOnTouch och integrerade program som BizCard Reader låter användarna scanna och importera visitkort direkt i sin kontaktfil. PaperPort möjliggör också bättre arkivering, hantering och hämtning av elektroniska filer.

Grönt tänkande


P-150 är ett miljöanpassat val. Den strömförsörjs via USB och har en låg strömförbrukning på 5 W. Den uppfyller kraven för ENERGY STAR-kompatibilitet utan problem och ger energieffektivitet och lägre energikostnader.

Snygg modern design


En snygg och modern, svart och silkesblank yta gör P-150 till en snygg investering.

Kompatibilitet på flera plattformar


P-150 ger kompatibilitet på Mac-system med en medföljande Mac TWAIN-drivrutin och CaptureOnTouch-programvara för Mac. Dessutom är en SANE-kompatibel Linux-drivrutin tillgänglig för organisationer som föredrar utveckling med öppen arkitektur. Den här drivrutinen kan hämtas på Canons webbplats för programvarusupport.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon imageFORMULA P-150, dess funktioner och vad den kan göra.