Canon imageFORMULA P-208

imageFORMULA P-208

Den kompakta, snygga och mobila scannern P-208 är det perfekta valet om du är på resande fot eller hemanvändare. Automatisk dokumentmatare för 10 ark och snabb dubbelsidig scanning gör att produktivitetsnivån är hög.

Fördelar

  • Kompakt, lätt och mångsidig
  • Produktiv, dubbelsidig scanning med 16 bilder/minut och automatisk dokumentmatare för 10 ark
  • Kan scanna kort med relief och foton
  • Anslut och scanna, praktiskt och intuitivt
  • Kompatibel med Mac och Windows
  • Wi-Fi-enheten WU10 finns tillgänglig som tillval

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon imageFORMULA P-208

Högproduktiv och mobil scanning


P-208 är kompakt och du får en imponerande dubbelsidig scanningshastighet på 16 bilder/minut (svartvitt). Den integrerade automatiska dokumentmataren för 10 ark gynnar produktiviteten: perfekt vid scanning av kontrakt och liknande dokument. Res lätt – P-208 har en design som knappt är större än en vanlig linjal och den väger bara 600 g. Den drivs via USB och du kan hålla en hög arbetstakt oavsett om du är hemma eller på resande fot.

Anslut och scanna var du än är


P-208 är snygg, kompakt, väger nästan ingenting och du kan ansluta och scanna direkt. I AutoStart-läget kan du ansluta scannern via USB till din Windows-dator eller Mac så startar Canons inbyggda programvara CaptureOnTouch Lite Image direkt. Du kan scanna så gott som omedelbart utan att använda någon extra programvara eller drivrutiner.

Scanna olika dokument


Med P-208 kan du scanna olika sorters material – alltifrån A4 till dokument med oregelbunden storlek som kort med relief, vilket innebär att den är perfekt som tillbehör för mobila användare. Få ordning hemma och frigör mer utrymme genom att scanna dina räkningar. Eller spara dina minnen digitalt genom att högkvalitetsscanna dina foton – här finns en specialfunktion som återger bilderna så nära originalet som möjligt.

Lättanvänd bildbearbetning


För att bildkvaliteten ska bli så hög som möjligt och för att spara tid, har P-208-sortimentet olika bildbehandlingsfunktioner som automatisk färgavkänning, automatisk textriktningsavkänning och textförbättring. Om du vill scanna på ett smidigt och intuitivt sätt använder du den helautomatiska funktionen där de bästa inställningarna för ditt dokument väljs automatiskt. Allt du behöver göra är att mata in dina dokument och scanna!

Flexibel, trådlös scanning


Scanna var du än är genom att kombinera P-208 med tillbehöret WU10 Wi-Fi och en batterienhet. Du kan scanna dokument trådlöst direkt till din smartphone, surfplatta eller dator, eller dela scannern med en grupp användare eller enheter via en nätverksserver eller hemmarouter.

CaptureOnTouch Mobile


Anslut P-208 till tillbehöret WU10 så kan du använda Canons app CaptureOnTouch Mobile och scanna direkt till din iPhone®, iPad® eller Android-enhet. Spara dyrbar tid med funktioner som dubbelsidig scanning i ett svep. Avancerade verktyg för bildbehandling, som automatisk avkänning av dokumentstorlek, automatisk snedhetskorrigering och borttagning av tomma sidor, hjälper dig att konsekvent få högklassig bildkvalitet. Den här kostnadsfria appen finns tillgänglig både för iOS- och Android-enheter.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon imageFORMULA P-208 , dess funktioner och vad den kan göra.

ADF

Automatisk dokumentmatare

USB connection

USB-anslutning