Canon imageFORMULA P-208II

imageFORMULA P-208II

Den kompakta, snygga och mobila scannern P-208II är det perfekta valet om du är på resande fot eller hemanvändare. Automatisk dokumentmatare för 10 ark och snabb dubbelsidig scanning gör att produktivitetsnivån är hög.

Canon imageFORMULA P-208II

Fördelar

  • Kompakt, lätt och mångsidig
  • Produktiv, dubbelsidig scanning med 16 bilder/minut och automatisk dokumentmatare för 10 ark
  • Kan scanna kort med relief och foton
  • Anslut och scanna, praktiskt och intuitivt
  • Kompatibel med Mac och Windows
  • Wi-Fi-enheten WU10 finns tillgänglig som tillval

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon imageFORMULA P-208II

Högproduktiv och mobil scanning


P-208II är kompakt och du får en imponerande dubbelsidig scanningshastighet på upp till 16 bilder/minut. Den integrerade automatiska dokumentmataren för 10 ark gynnar produktiviteten: perfekt vid scanning av kontrakt och liknande dokument. Res lätt – P-208II har en design som knappt är längre än en vanlig linjal och den väger bara 600 g. Den drivs via USB och du kan hålla en hög arbetstakt oavsett om du är hemma eller på resande fot.

Anslut och scanna var du än är


P-208II är snygg, kompakt, lätt och du kan ansluta och scanna direkt. Med CaptureOnTouch Lite inbyggd och ingen annan programvara eller drivrutiner som behöver laddas ner är det bara att ansluta, scanna och sätta igång. Med scanningsfunktioner och förbättrat ikonbaserat användargränssnitt blir scanningsupplevelsen ännu mer intuitiv. Ett större utbud av tilläggsprogram för SugarSync, OneDrive och Dropbox, tillsammans med Google Drive™, Evernote och SharePoint, gör det enkelt att arbeta med dina favoritprogramvaruverktyg.

Scanna olika dokument


Med P-208II kan du scanna olika sorters material – alltifrån A4 till dokument med oregelbunden storlek som kort med relief, vilket gör den perfekt för mobila användare. Få ordning hemma och frigör mer utrymme genom att scanna dina räkningar. Eller spara dina minnen digitalt genom att högkvalitetsscanna dina foton – här finns en specialfunktion som återger bilderna så nära originalet som möjligt.

Lättanvänd bildbearbetning


För att bildkvaliteten ska bli så hög som möjligt och för att spara tid, har P-208II-sortimentet olika bildbehandlingsfunktioner som automatisk färgavkänning, automatisk textorienteringsavkänning och textförbättring. Om du vill scanna på ett smidigt och intuitivt sätt använder du den helautomatiska funktionen där de bästa inställningarna för ditt dokument väljs automatiskt. Allt du behöver göra är att mata in dina dokument och scanna!

Flexibel, trådlös scanning


Scanna var du än är genom att kombinera P-208II med tillbehöret WU10 Wi-Fi och en batterienhet. Du kan scanna dokument trådlöst direkt till din smartphone, surfplatta eller dator, eller dela scannern med en grupp användare eller enheter via en nätverksserver eller hemmarouter.

CaptureOnTouch Mobile


Med den kraftfulla mobilappen CaptureOnTouch får du flexibilitet att scanna direkt till din iPhone®, iPad® eller Android-enhet. Spara dyrbar tid med dubbelsidig scanning i ett svep. Den här kostnadsfria appen finns tillgänglig både för iOS- och Android-enheter.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon imageFORMULA P-208II, dess funktioner och vad den kan göra.

8-ppm

Scanningshastighet A4 (enkelsidigt)

10-sheet-ADF

Automatisk dokumentmatare

Daily Scanning Volume

Daglig scanningsvolym

USB connection

USB-anslutning

Double-sided scanning

Dubbelsidig scanning

Windows & Mac compatible

Windows- och Mac-kompatibel

Tilting control panel

Enkel, intuitiv scanning

10-sheet-ADF

plug & play

Wi-Fi Option

Wi-Fi-alternativ