Canon imageFORMULA ScanFront 300e/300eP

imageFORMULA ScanFront 300e/300eP

De ytterst kompakta nätverksscannrarna ScanFront 300e/300eP med programvaran eCopy ShareScan ger intuitiv dokumentdelning och effektiv integrering i företagsprocesser och -tillämpningar.

Fördelar

  • Ytterst kompakt och produktiv nätverksscanning
  • Intelligent automatisering av företagsarbetsflöden vid enheten
  • Enkel central administration med förbättrad säkerhet
  • Anslutningsprogram för smidiga integrerings- och anslutningsmöjligheter

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon imageFORMULA ScanFront 300e/300eP

Intelligent dokumentbehandling


Nätverksscannrarna ScanFront 300e/eP med eCopy ShareScan automatiserar affärsprocesser och förbättrar produktiviteten på arbetsplatsen genom snabb och intelligent dokumentläsning och anslutningar till affärsnätverk, arbetsflöden och tillämpningar.

Enkel scanning


En färgpekskärm på 8,5 tum med programvaran eCopy ShareScan ger ett intuitivt gränssnitt och möjliggör snabb och enkel scanning till flera mottagare – t.ex. e-post, nätverksmappar, internetfaxning eller direkt till en användares dator. Dessutom kan företagsarbetsflöden enkelt automatiseras med hjälp av OCR med en knapptryckning och destinationsrouting med bläddringsmappar och snabbmenyer.

Ytterst kompakt och pålitlig


Den kompakta designen innebär att ScanFront 300e/300eP får plats på små kontor där användarna får ett mångsidigt verktyg för hantering av papper, snabb scanning och förbättrad produktivitet på jobbet. Den raka pappersbanan garanterar pålitlig buntscanning med blandade dokument, från tunna ark till tjocka kort.

Smidig anslutning


Nätverksscannern ScanFront 300e/300eP integreras smidigt med eCopy ShareScan Manager-plattformen med andra eCopy-anslutna enheter. På så sätt får administratörer ett gemensamt gränssnitt för fjärrhantering av alla eCopy-aktiverade enheter i nätverket.

Branschanslutningar som tillval


Tilläggsprogram för eCopy-anslutning finns som tillval för dynamisk systemintegrering med innehållshanteringssystem som Microsoft SharePoint, Captaris RightFax, Interwoven Worksite och EMC Documentum. Med en SDK-anslutning (Software Development Kit) kan dessutom oberoende programvaruleverantörer utveckla sina egna specialanpassade lösningar.

Öka datorproduktiviteten


Få eCopy PDF Pro Office med din ScanFront 300e/300eP – ett kraftfullt och enkelt datorprogram som gör att du kan skapa, manipulera och konvertera PDF-filer. Programmet erbjuder helt nya möjligheter till samarbete, vilket kan ge avsevärda produktivitetsvinster och kostnadsbesparingar.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon imageFORMULA ScanFront 300e/300eP, dess funktioner och vad den kan göra.