Canon imageFORMULA ScanFront 330

imageFORMULA ScanFront 330

Kompakt och pålitlig nätverksansluten färgscanner som ökar produktiviteten och sänker IT-kostnaderna tack vare snabb och enkel användning, centraliserad administration och smidig integrering i företagets tillämpningar och arbetsflöde

Fördelar

 • Snygg och kompakt design
 • Snabb och tillförlitlig scanning
 • Användarvänlig hantering med anpassningsbara snabbknappar
 • Sänkta IT-kostnader med fjärrhantering och nätverksintegrering
 • Avancerade säkerhetsfunktioner
 • Enkel anpassning med webbaserad SDK

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon imageFORMULA ScanFront 330

Tillförlitlig och snabb scanning


Med ScanFront 330 kan du effektivisera arbetsflöden och minska kostnader med scanningshastigheter på upp till 30 sidor per minut. Du kan snabbt skicka dokument till en mängd olika destinationer i nätverket, och även skicka till flera destinationer samtidigt. Tack vare en nyutformad matningshjulsmekanik och rak pappersbana kan du säkert scanna en mängd olika papperstyper, bland annat tjockt/tunt papper, kort, dokument som är 1 m långa, A3-format (i folioläge) och kort med relief.

Användarvänlig


Det är lätt och behändigt att scanna med ScanFront 330. Den lättanvända och högupplösta 8,4-tums färgpekskärmen och de lika användarvänliga samt anpassningsbara snabbknapparna ger en snabb och korrekt fildistribution till många olika destinationer som till e-postmeddelanden, nätverksmappar, FTP, USB, fax och för utskrift. Några av alla användbara och tidsbesparande funktioner är funktionen Skicka e-post till mig med vilken du snabbt kan skicka dokument till din egen e-postadress, samt ad-hoc-faxningsfunktionen med vilken du kan ange uppgifter om faxdestinationen medan du scannar.

Praktisk fjärrhantering


ScanFront 330 är enkel att installera och hantera och hjälper dig att sänka IT-kostnaderna. Det krävs ingen ytterligare maskinvara eller programvara för att lägga till en scanner i nätverket, och du behöver inte installera någon serverprogramvara för att köra den. IT-personal kan uppdatera, säkerhetskopiera och återställa flera enheter via en enkel webbläsare, eller allt samtidigt med ScanFront Administration Tool.

Smidig integrering


Integreringen med företagstillämpningar är smidig Du kan överföra indexfiler för metadata (i CSV eller XML-format) med varje scanning och den här informationen kan dessutom användas för att namnge bildfiler – vilket gör det lättare att placera dem rätt i kontorssystemet. Dessutom finns det SDK:er för utvecklare, bland annat en webbaserad version som gör att man kan köra programvaran ScanFront från en separat webb- eller molnserver. Det ger mycket större integreringsmöjligheter för utvecklare och IT-avdelningar som kan skapa sina egna integrerade och anpassade lösningar för sina företagstillämpningar.

Avancerad säkerhet


ScanFront 330 innehåller en rejäl uppsättning avancerade säkerhetsfunktioner som ger dig full kontroll över åtkomst, hantering och distribution av information. Några av säkerhetsfunktionerna är id-inloggning till enheten och lösenordsbekräftelse samt automatisk utloggning efter en tids inaktivitet. Användarspecifika begränsningar och övervakning av användaraktivitet kan administreras centralt, och skyddad dokumentleverans uppnås med PDF-kryptering och lösenordsskydd, vilket ger skyddad visning, redigering och utskrift.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon imageFORMULA ScanFront 330, dess funktioner och vad den kan göra.

Scanning speed A4 (single sided)

Scanningshastighet A4 (enkelsidigt)

Automatic document feeder

Automatisk dokumentmatare

Up to 3,000 sheets per day

Upp till 3 000 sidor per dag

Intelligent network scanning

Smart nätverksscanning

8.4” touch screen

8,4-tums touchskärm

Double-sided scanning

Dubbelsidig scanning

Scan to Folder

Scanna till mapp

Scan to FTP

Scanna till FTP

Scan to email

Scanna till e-post

Scan to USB memory

Scanna till USB-minne

Scan to printer

Scanna till skrivare

Scan to FAX

Scanna till fax

 • Scanner

 • Dokumentation

 • Installationsskiva

 • Nätadapter

 • Nätkabel

 • Matningshjul

Programvara som medföljer

ScanFront Administration Tool

Med programvaran Administration Tool kan du hantera flera ScanFront-scannrar på en gång. Du kan kontrollera den aktuella statusen för ScanFront-scannrarna på nätverket, konfigurera inställningar, hantera användare, säkerhetskopiera och återställa konfigurationsdata.

ScanFront Administration tool
ScanFront service software

Programvaran ScanFront Service

Canons programvara ScanFront Service förbättrar nätverksfunktionerna för ScanFront. Det kan konfigureras för att skicka scanna dokument till platser på nätverket där direkt överföring från scannern är inaktiverad, till exempel:

•  Destinationer på olika nätverkssegment
•  Skrivare på nätverket
•  Delade mappar på datorer som specificeras med IP-adress
•  Vissa NAS (network attached storage)

Software Developer Kits

BSDP (Business Solutions Developer Programme) ger dig åtkomst till en mängd teknisk information som underlättar utvecklingen av programvara för vårt utbud av affärsprodukter. Mer information om våra SDK:er finns på webbsidan Canon Developer Programme.

Easy Scanning

UniFLOW-kompatibilitet

Utnyttja uniFLOW-stödet och få ut mer av enheterna genom att effektivisera scanningen med Canons ScanFront-dokumentscanner. ScanFront kan placeras där den behövs som mest för att hantera ett bredare utbud av dokument. Scannern har kompakt design och extremt tillförlitlig dokumentmatare.