Scanna med uniFLOW

Få ut mer av dina Canon-enheter med uniFLOW, programplattformen som förenklar utskrift, scanning och enhetshantering. Moduldesignen och den effektiva integreringen med Canon-enheter innebär oslagbara möjligheter att skapa en skräddarsydd plattform som styr kontorsutskrifter, scanning och företagets tryckrum. 

UniFLOW hanterar hela scanningsprocessen: scanna direkt från en enhet, behandla dokumentet effektivt och skicka det sedan till en mottagare.

Smidig scanning på dina Canon-enheter

Bekväm scanning med ett enhetligt gränssnitt på alla kompatibla multifunktionsskrivare (imageRUNNER ADVANCE, vissa imageRUNNER och i-SENSYS) och nätverksscannrar från Canon (imageFORMULA ScanFront) med ultrakompakt design och tillförlitlig pappersmatning.

Easy Scanning

Personligt anpassad scanning

Skräddarsydd scanning: användare ser bara relevanta arbetsflöden, oavsett vid vilken enhet de loggar in på kontoret. UniFLOW-administratören kan enkelt lägga till behörigheter och styra vilka arbetsflöden som ska vara tillgängliga för alla eller en speciell avdelning, grupp eller användare.

Scanna säkert

Förhindra obehörig användning av enheter med ett urval av flexibla alternativ för användarinloggning, t.ex. kortinloggning, användarnamn/lösenord, PIN-kod, jobbkod eller anonym inloggning. Tillgång till scanningsfunktioner kan begränsas utifrån användare för att ytterligare skydda din känsliga eller konfidentiella affärsinformation. Verifieringskedjan för scanning registreras för vidare rapportering.

Secure Scanning
Easy Scanning 2

Scanna enkelt

Med en enda inloggning får du tillgång till både scanning och utskrifter på multifunktionsenheter som garanterar effektiva affärsförlopp. Ett intuitivt, smidigt och enhetligt användargränssnitt gör det enkelt att scanna. En förhandsgranskning på skärmen hjälper användaren att bekräfta det scannade dokumentet.

Snabb och flexibel bearbetning av scannade bilder

Konvertera scannade bilder enkelt och automatiskt till sökbara, strukturerade och komprimerade dokument med uniFLOW. Dokumenten förbereds enkelt för redigering, arkivering eller integrering i ditt system.

Kräver UniFLOW version 5.4 eller senare för kompatibilitet med ScanFront-nätverksscannrar. Prata med din auktoriserade Canon-återförsäljare eller systemintegratör om uniFLOW idag. Alla märkes- och produktnamn är varumärken som tillhör respektive företag.