Canon Wi-Fi Unit WU10

Wi-Fi Unit WU10

WU10 är bärbar och med den kan du scanna trådlöst till mobilenheter, vilket ger dig en autentisk mobil scanningsupplevelse utan att du behöver koppla in någon kabel till en nätverkspunkt eller ansluta en extern strömkälla.

Fördelar

  • Aktivera trådlös scanning för mobilt arbete
  • Användarvänlig och enkel hantering
  • Scanna upp till 400 färgbilder (200 dpi) med fulladdat batteri
  • Kompatibel med Mac, PC, iOS- och Android-enheter
  • Scanna direkt från en surfplatta eller smartphone

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon Wi-Fi Unit WU10

Idealisk bärbar scanningsserver


Wi-Fi-tillbehöret till WU10 är ett perfekt tillägg till vårt utbud av mobila imageFORMULA-scannrar. Med det kan användare scanna trådlöst var de än befinner sig, så de kan arbeta effektivt utan att behöva ansluta till en strömkälla eller ett nätverk.

Enkelt att ansluta och använda


WU10 med Wi-Fi är enkel att använda - allt du behöver göra är att ansluta den via USB till din mobila scanningsenhet, så den strömförsörjs, och sedan kan du arbeta trådlöst. Informationspanelen är färgkodad och används intuitivt på ett enkelt sätt.

Snabb scanning var du än är


Med Wi-Fi kan du scanna var du än är - på kontoret, hemma, på resan eller vid kundtjänstdiskar. Förenkla processen för datavalidering och beslutsfattning genom att scanna viktig information som avtal, identitetsbekräftande dokument och räkningar till din mobil, surfplatta eller dator och skicka till antingen ett förvalt arbetsflöde inom företaget eller till ett molnbaserat program. Med WU10 kan du scanna upp till 400 bilder (200 dpi) när batteriet är fulladdat, så du kan scanna snabbt och mobilt utan att göra avkall på prestanda.

Mångsidig Wi-Fi-anslutning


Tillbehörsenheten med Wi-Fi kan användas i miljöer med både åtkomstpunktläge och stationsläge (peer-to-peer). Du som ofta är på språng kan ansluta WU10 till din mobila Canon-scanner och aktivera en trådlös länk som går direkt till din mobil eller surfplatta. På kontoret kan scannern delas av en grupp användare via företagets Wi-Fi-nätverksserver eller via direkt Wi-Fi-anslutning.

CaptureOnTouch Mobile


Var du än befinner dig har du möjlighet att scanna direkt till din iPhone, iPad och Android-enhet med hjälp av vår kraftfulla scanningsprogramvara CaptureOnTouch Mobile. Spara värdefull tid med funktioner som ger dubbelsidig scanning av dokument i ett enda svep. Avancerade verktyg för bildbehandling, som automatisk avkänning av dokumentstorlek, snedhetskorrigering och borttagning av tomma sidor, ger konsekvent högklassig bildkvalitet. Den här kostnadsfria appen finns tillgänglig både för iOS- och Android-enheter. Öka produktiviteten när du är på språng genom att köra buntscanningar och spara informationen som du samlat in i molnet eller lägg till företagsarbetsflöden. Mer information finns för respektive programvara.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon Wi-Fi Unit WU10, dess funktioner och vad den kan göra.

Use and share wirelessly

Använd och dela trådlöst

USB connection

USB-anslutning