Canon CanoScan LiDE 25

CanoScan LiDE 25

CanoScan LiDE 25 är en mycket funktionell, prisvärd och smäcker scanner med en upplösning på 1200 dpi. Den passar perfekt i alla kreativa miljöer och drivs via USB-porten - ingen nätadapter behövs!

Fördelar

  • Kompakt, tunn och snygg
  • Drivs via USB-porten
  • 1200 x 2400 dpi¹, med 48 bitars färgdjup
  • Scanna till PDF
  • QARE Level 3 för borttagning av damm/repor samt motljuskompensation
  • Omfattande programvaror
  • 3 snabbknappar
  • Multiscanning av fotografier
  • Z-utformat lock för scanning av tjocka dokument

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon CanoScan LiDE 25

Elegant scanning


Scannern är mycket tunn, 38 mm, och håller pappershögarna borta från skrivbordet. Tack vare LiDE-tekniken behövs inga separata strömkablar. Allt du behöver är en USB-kabel som du ansluter till datorn.

Fantastisk för foton


CanoScan LiDE 25 är liten, men har trots det hög upplösning. Oavsett om du scannar dokument eller foton används upplösningen 1200 x 2400 dpi¹ och 48 bitars färgdjup för att reproducera alla fina detaljer och skuggor på rätt sätt. De knivskarpa resultaten är lämpliga för förstoringar och bildredigering efter scanningen.

Direkt till PDF-format


Med funktionen Scanna till PDF scannas dokumenten direkt till PDF-format (Portable Document Format). Arbetsflödet går snabbare och det behövs inget extra konverteringsprogram. PDF-sidorna visas i en svävande palett som kan sorteras och redigeras efter behov. Text bäddas automatiskt in i PDF-filen när scanningen sker för att underlätta kommande redigeringar och sökningar.

Scanna vad du vill


Allt som måste scannas finns inte i bekväma format. Därför har CanoScan LiDE 25 utrustats med ett Z-utformat lock som har dubbla gångjärn. Locket ger ett jämnt tryck på det material du vill scanna och hanterar alltså tjocka dokument, tidskrifter och böcker, ja till och med små paket.

Retuschera automatiskt


QARE Level 3, Canons korrigeringsteknik för fotoutskrifter, finns inbyggd. Damm och repskador upptäcks och korrigeras automatiskt, något som sparar timmar av manuellt retuscheringsarbete. Blekta färger, kornighet och felaktig exponering kan också korrigeras.

Scanna flera fotografier med en enda scanningrörelse


CanoScan LiDE 25 klarar snabb multiscanning av fotografier². Med en enda scanningrörelse skapas separata filer av upp till 10 fotografier, affärskort eller andra original, som beskärs automatiskt och individuellt. Bilderna rätas också upp automatiskt, så att du sparar in all tid som tidigare gått åt för att justera fotografierna på glaset före scanning.

Programvara


Medföljande program är bildredigeringsprogrammet ArcSoft PhotoStudio och det optiska teckenigenkänningsprogrammet OmniPage SE. Miniprogrammet CanoScan Toolbox finns alltid tillhands på ditt skrivbord så att du kan anpassa de fyra snabbknapparna till de funktioner du använder oftast, till exempel kopiering, scanna direkt till e-post eller PDF.

¹ Optisk upplösning är ett mått på maskinvarans maximala samplingsupplösning, baserad på standarden ISO 14473.
² Originalen måste vara rektangulära och placeras med minst 1 cm mellanrum. Snedhet kan korrigeras upp till 10 graders lutning.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon CanoScan LiDE 25, dess funktioner och vad den kan göra.