PROGRAMVARA

Programvara för skyltmaterial

Utöka verksamheten med förtrycksprogram för komplexa utskrifter av hög kvalitet

Océ Touchstone

Océ Touchstone

Skilj dig från konkurrenterna och producera strukturerade och detaljerade utskrifter i flera lager, perfekt för inredningsmarknaden, skyltar och konsthantverk. Med tillägget Océ Touchstone kan du kontrollera designer innan du skickar dem, så att du får perfekta resultat.

Océ Arizona Xpert

Océ Arizona Xpert

Arbeta smartare och skapa komplexa projekt i flera lager på ett enkelt sätt. Självinlärningskapaciteten innebär att du kan spara, anpassa och upprepa recept för att öka effektiviteten och minska kostnaderna. Océ Arizona Xpert fokusar på Océ Arizona 1300-serien.

Relaterad programvara

Océ ProCut software

Océ ProCut

Ett perfekt verktyg för företag som trycker och beskär skyltar digitalt. Automatisera arbetsflödet från förberedelse till beskärning och skörda vinsterna av en fullt integrerad process.

ONYX® RIP

ONYX® RIP

Förbättra produktionsarbetsflödet genom att automatisera arbetsuppgifter, hantera färg och sänka kostnaderna med den här högpresterande programvaran.

ONYX® Thrive

ONYX® Thrive

Den här programvaran är baserad på Adobe® PDF Print Engine-teknik och ger ett heltäckande arbetsflöde, från digital fil till utskrift och beskärning.

Relaterade produkter

Läs mer om våra Purchase to Pay-lösningar

Kontakta vårt team