Placeringen av serienumret varierar mellan olika Canon-produkter. Serienumret är en kombination av siffror och/eller bokstäver, utan mellanslag eller specialtecken. Ignorera alla siffror och bokstäver som visas inom parentes.

Strukturen på serienumret för din imagePROGRAF varierar beroende på typ av produktserie. Välj en av produktserierna nedan för att se information om strukturen på serienumret och var på produkten det sitter.

imagePROGRAF iPF-serien

Serienumret på din imagePROGRAF iPF är en sekvens av 8 alfanumeriska tecken.

Den finns på menyn eller på en etikett på baksidan av maskinen, som förklaras i nedanstående anvisningar.

Använda menyn:

Följ anvisningarna nedan för att få serienumret:

1. Tryck på [Menu/meny]-knappen.

2. På 'skärmen "Tab Selection/Flikval", tryck på vänster- eller högerpilarna för att välja filken [Settings/Adj./Inställningar/just.].

image024

3. Välj [Printer Info/skrivarinfo] och tryck på [OK].

image025

4. Välj [System Info] och tryck på [OK].

image026

5. Serienumret visas som i bilden nedan.

image027

Plats på maskinen:

Serienumret är tryckt på en etikett på baksidan av maskinen.

image011

imagePROGRAF PRO-serien

Serienumret på din imagePROGRAF PRO är en sekvens av 9 alfanumeriska tecken.

Den finns på menyn eller på en etikett på baksidan av maskinen, som förklaras i nedanstående anvisningar.

• Använda menyn:

Följ anvisningarna nedan för att få serienumret:

1. Svep med fingret på kontrollpanelen.

image024

2. Välj [Printer information/Skrivarinformation]

image024

3. Välj [System information/Systeminformation]

image024

4. Serienumret visas som i bilden nedan.

image024

Plats på maskinen:

Serienumret är tryckt på en etikett på baksidan av maskinen.

image024

imagePROGRAF TX-serien

Serienumret på din imagePROGRAF TX-skrivare är en sekvens av 9 alfanumeriska tecken.

Den finns på menyn eller på en etikett på baksidan av maskinen, som förklaras i nedanstående anvisningar.

• Använda menyn:

Följ anvisningarna nedan för att få serienumret:

1. Svep med fingret på kontrollpanelen.

image024

2. Välj [Printer information/Skrivarinformation]

image024

3. Välj [System information/Systeminformation]

image024

4. Serienumret visas som i bilden nedan.

image024

Plats på maskinen:

Serienumret är tryckt på en etikett på baksidan av maskinen.

image024