Hero image

Så här hittar du serienumret

Placeringen av serienumret varierar mellan olika Canon-produkter. Serienumret är en kombination av siffror och/eller bokstäver, utan mellanslag eller specialtecken. Ignorera alla siffror och bokstäver som visas inom parentes.

imagePROGRAF

Strukturen på serienumret för din imagePROGRAF varierar beroende på typ av produktserie. Välj en av produktserierna nedan för att se information om strukturen på serienumret och var på produkten det sitter.

imagePROGRAF iPF-serien

Serienumret på din imagePROGRAF iPF är en sekvens av 8 alfanumeriska tecken.

Den finns på menyn eller på en etikett på baksidan av maskinen, som förklaras i nedanstående anvisningar.

Använda menyn:

Följ anvisningarna nedan för att få serienumret:

1. Tryck på [Menu/meny]-knappen.

2. På 'skärmen "Tab Selection/Flikval", tryck på vänster- eller högerpilarna för att välja filken [Settings/Adj./Inställningar/just.].

image024

3. Välj [Printer Info/skrivarinfo] och tryck på [OK].

image025

4. Välj [System Info] och tryck på [OK].

image026

5. Serienumret visas som i bilden nedan.

image027

Plats på maskinen:

Serienumret är tryckt på en etikett på baksidan av maskinen.

image011

imagePROGRAF PRO-serien

Serienumret på din imagePROGRAF PRO är en sekvens av 9 alfanumeriska tecken.

Den finns på menyn eller på en etikett på baksidan av maskinen, som förklaras i nedanstående anvisningar.

• Använda menyn:

Följ anvisningarna nedan för att få serienumret:

1. Svep med fingret på kontrollpanelen.

image024

2. Välj [Printer information/Skrivarinformation]

image024

3. Välj [System information/Systeminformation]

image024

4. Serienumret visas som i bilden nedan.

image024

Plats på maskinen:

Serienumret är tryckt på en etikett på baksidan av maskinen.

image024

imagePROGRAF TX-serien

Serienumret på din imagePROGRAF TX-skrivare är en sekvens av 9 alfanumeriska tecken.

Den finns på menyn eller på en etikett på baksidan av maskinen, som förklaras i nedanstående anvisningar.

• Använda menyn:

Följ anvisningarna nedan för att få serienumret:

1. Svep med fingret på kontrollpanelen.

image024

2. Välj [Printer information/Skrivarinformation]

image024

3. Välj [System information/Systeminformation]

image024

4. Serienumret visas som i bilden nedan.

image024

Plats på maskinen:

Serienumret är tryckt på en etikett på baksidan av maskinen.

image024

imagePROGRAF TM-serien

Serienumret på imagePROGRAF TM-serien består av 9 alfanumeriska tecken.

Serienumret kan finnas på två platser på skrivaren, antingen på skrivarens kontrollpanelmeny eller på en etikett som sitter på baksidan av skrivaren. Instruktionerna för hur du får åtkomst till skrivarens kontrollpanel och läser etiketten på baksidan av skrivaren finns nedan.

Åtkomst till skrivarens kontrollpanel

1. På skärmen HOME trycker du på ”kugghjulsikonen” (Inställningar).

klar för utskrift

2. Tryck på [Printer information/Skrivarinformation].

setup

3. Tryck på [System information/Systeminformation].

Skrivarinformation

4. Serienumret visas som i bilden nedan.

Systeminformation

Läsa etiketten med serienumret på baksidan av skrivaren

• Plats på maskinen:

Serienumret är tryckt på en etikett på baksidan av maskinen.

Fliken Bild