Kontakta oss

När det gäller andra konsumentprodukter kan du kontakta oss antingen via telefon eller e-postformuläret nedan för hjälp med din produkt eller fråga. Innan du kontaktar oss kan du besöka vår supportavdelning på webben som innehåller produktspecifika drivrutiner, programvara, användarhandböcker, inbyggd programvara, vanliga frågor och annat användbart innehåll som kan hjälpa dig med din fråga.

Kontakta Canon Support via telefon


Ring oss på:
08 519 923 69
Tillgängliga:

Måndag–fredag

08:00 - 20:00

Samtalskostnaden beror på din teleoperatörs taxa för lokalsamtal och ditt teleabonnemang. För besked om exakt kostnad, ber vi dig kontakta din teleoperatör.

För att hjälpa oss ber vi dig ha följande information till hands:

Kontakta via e-post


Fyll i varje numrerat avsnitt nedan för att säkerställa att vi får så mycket information som möjligt.

Fält markerade med * är obligatoriska.

1. Din produkt

50/50

2. Ditt system

3. Ditt problem

50/50
4000/4000

4. Dina uppgifter

Genom att skicka in det här formuläret och uppge din e-postinformation, godkänner du webbplatsens villkor och att Canons kundtjänst kontaktar dig via e-post. Om du inte godkänner villkoren kan du använda telefonsupport-alternativet.

Observera att alla uppgifter som lämnas på blanketten ovan endast kommer att användas för att besvara din fråga. Personliga uppgifter som lämnas på blanketten kommer inte att användas i marknadsföringssyfte eller för att informera dig om andra produkter och tjänster som kan vara av intresse för dig.

Viktigt meddelande!

Vissa Internetleverantörer blockerar svar som kan uppfattas som oönskade meddelanden. För att garantera att din förfrågan besvaras rekommenderar vi att du lägger till donotreply@support.canon-europe.com i din adressbok.

Feedback