Hero Image

Hur kan vi hjälpa till?

Om du behöver hjälp med något av ämnena nedan har vi användbar information som kan hjälpa dig att lösa ditt problem. Välj relevant ämne nedan för mer information.

Ordna med reparation

Information om reparation, till exempel att hitta ett reparationscenter och användbara vanliga frågor, finns på vår särskilda reparationssida.

Om problemet kvarstår kan du klicka här för att kontakta support.

Felkoder

Ange produktens namn och gå sedan till fliken Felkoder

PIXMA-felkoder

EOS-felkoder

Om problemet kvarstår kan du klicka här för att kontakta support

Anvisningar för trådlös PIXMA-anslutning

Se vår installationsanvisning för trådlös anslutning för stegvis hjälp om hur du konfigurerar din PIXMA-produkt.

Om problemet kvarstår kan du klicka här för att kontakta support

Hämtningsbart innehåll

Hämta drivrutiner, programvara, handböcker och få åtkomst till innehåll, bland annat appar, inbyggd programvara, vanliga frågor och felkoder, på vårt supportområde.

När du har angett din produkt kan du använda flikarna till att navigera mellan innehållstyperna.

Om problemet kvarstår kan du klicka här för att kontakta support

Andra ämnen

Om du har en fråga om något annat kan du klicka här för att kontakta support.