PIXMA-skrivare Google Cloud Print-installation

Google Cloud Print är en funktion som gör att du kan skriva ut till din trådlösa skrivare var i världen du än befinner dig med valfri internetansluten enhet som en smartphone, surfplatta eller dator. Mer information hittar du på Google Cloud Print-webbplatsen.
Välj din PIXMA-skrivare nedan om du vill visa anvisningar för hur du konfigurerar anslutningen till Google Cloud Print.

Vi kommer inom kort att lägga till fler installationsanvisningar för Google Cloud Print för PIXMA-produkter. Gå in och kolla efter anvisningar för just din produkt.

En fullständig lista över de PIXMA-skrivare som är kompatibla med Google Cloud Print finns på sidan Kompatibilitet med trådlös utskrift och app.

Följande modeller stöds inte längre av Google Cloud Print: PIXMA MG4250, PIXMA MG5440, PIXMA MX894, PIXMA MX895.**